Tarım ; Milletvekili transferini engellemek için yapılacak hamleleri istedikleri gibi anlamlandıranlar, ne yazıkki MHP’yide  liderinide tanımadıkları apaçık ortadadır. Devlet bey sadece ülkenin önünü açmakla meşgul değildir, siyasete yeni bir ahlak, yeni bir uslup ve karakter getirmeklede meşguldur. Milletin oyuyla kazanılmış olan vekillik saygın bir müessese olmaktan çıkarılmaktadır. Aklımdakileri ağır olur diye yazamıyorumda kiralık çok şey olurda, vekillik olmaz. 
     Biz çok iyi biliyoruzki vatan adına güzel düşüncelerle, güçlü karakterler birleşince bu günkü ittifakımızda olduğu gibi harikalar ortaya çıkar. Bizim siyasi olsun, insani olsun, ne olduğumuzu iyi anlamak istiyorsanız okuduklarımıza, dinlediğimiz şarkılarımıza, ülkemiz için ortaya koyduğumuz tavırlarımıza bakacaksınız. Liderimiz şahsiyetindeki  insanların üzerine titrediği en önemli şey çok değer verdiğimiz devletimizin karakteridir. Sizin bu ülkeye tahmin edemediğinizin çok üstünde güzel hizmetler yapmayı başaran bu günkü Cumhur ittifakına karşı koyduğunuz utanç dolu zayıf karakteriniz günah değildir fakat, TÜRKİYE adına, bu millet adına, sizi günaha sürüklemesi kaçınılmazdır. 
      Ne yaparsanız yapın nafile namazı kılmanızda mahsur yoktur, başaramazsınız. Sayın DEVLET BAHÇELİ ve partiye yüklediği misyon MHP’ye emanet, TÜRKİYE CUMHURİYETI DEVLETİDE DEVLET BAHÇELİYE EMANETTİR.

MHP TRABZON İL BAŞKANI 
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE