TRABZONLU SALİHA’DAN, KAHRAMANAMRAŞLI HATİCE KÜBRA’YA DUYGULANDIRAN MESAJ

TRABZON’DAN KAHRAMANAMRAŞ’A ÇOCUKLARIN DEPREM DAYANIŞMASI DUYGULANDIRDI

Kahramanmaraşlı depremzede Hatice Kübra, kendisine okul çantasını gönderen Trabzonlu Saliha’ya ulaşarak teşekkür etmek istiyor.

Kahramanmaraş'ta depremin ardından çocukların dayanışması bir kez daha duygulandırdı. Trabzon’dan Kahramanmaraş’a ulaşan yardım malzemelerinin arasında Saliha’nın okul çantası da vardı. Çantanın ulaştırıldığı depremzede çocuk Hatice Kübra ve ailesi çantanın içindeki notu görünce duygulu anlar yaşadılar.

HATİCE KÜBRA, SALİHA İLE GÖRÜŞMEK İSTİYOR

Trabzonlu Saliha, “Ben Saliha. Bu benim en sevdiğim çantam. Şimdi sen güle güle kullan.” notuyla okul çantasını deprem bölgesine yardım olarak gönderirken, çantanın ulaştırıldığı depremzede çocuk Hatice Kübra ise “Arkadaşıma teşekkür etmek istiyorum. Çok mutluyum. İnsanlar bize değer veriyor.” diyerek duygularını paylaştı.

MİLLETVEKİLİ KAYA SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

İki çocuğu buluşturmak için harekete geçen Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya da Saliha’ya ulaşmak için sosyal medya hesaplarından çağrıda bulundu.

Ahmet Kaya yaptığı açıklamada: "Trabzonlu hemşehrilerim kardeş şehrimiz Kahramanmaraş'a inanılmaz yardımlar gönderdiler. Bir gönül köprüsü oldular. Bu köprünün o kadar özel ayakları oluştu ki. Bakın bir kızımız Kahramanmaraş'ımıza yardım olarak en sevdiği