31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’nin ve Cumhur İttifakı Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Av.Ahmet Metin Genç çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Seçim çalışmalarına Düzköy ve Maçka ziyaretlerini gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç’e baba ocağı Maçka'daki muhteşem karşılama günlerce konuşulacak.

TRABZON’DA CUMHUR İTTİFAKI ZİYARETİ
. Genç yaptığı ziyaretlerin ardından Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanlığını ziyaret etti.

Başkan Genç’e Cumhur İttifakı MHP’yi ziyaretlerinde AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, AK Parti Trabzon Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan, AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Çavuş eşlik etti. 

AK Parti Trabzon adayı Ahmet Metin Genç ve beraberindeki heyet, Cumhur İttifakı ortağı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar'ı ve teşkilatını ziyaret etti.

KTÜ Filistin İçin Tek Yürek KTÜ Filistin İçin Tek Yürek

IMG_9522

Bu önemli ziyaret kapsamında, Genç ve Ayar, yerel seçim süreciyle ilgili görüş alışverişinde bulunarak istişarelerde bulundu. Seçim kampanyası stratejileri ve hedefleri konusunda fikir alışverişinde bulunan iki parti lideri, birlikte çalışma ve dayanışma mesajları verdi.

IMG_9523IMG_9526IMG_9524IMG_9525

Editör: Ömer Altıntaş