• DOLAR 32,34 %-0.07
  • EURO 34,88 %0.06
  • ALTIN 2.390,60 %-0.26
  • BİST100 10.277 %0.67
  • BITCOIN 63.855 %0.08
  • ETHERIUM 3.145 %0.44
11°

Ziyaret etti. Haberleri

ziyaret etti. haberleri ve güncel ziyaret etti. gelişmeleri, ziyaret etti. ile ilgili tüm video, ziyaret etti. fotoğrafları ve ziyaret etti. haberleri Trabzonhaber24 sitemizde


SİYASET

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Fransa’nın başkentinde önce Paris Büyükelçimiz Yunus Demirer’i, ardından da Paris Belediye Başkanı Anne Hidalgo’yu ziyaret etti.

KÜLTÜR-SANAT

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'i ziyaret etti.

GÜNDEM

Trabzon Afrikalı Öğrenciler Birliği'nin yeni yönetimi, Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı'yı makamında ziyaret etti.

TRABZONSPOR

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’i ziyaret etti.

SİYASET

Geçmiş dönem Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'i ziyaret etti.

SİYASET

Ak Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın, Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni ziyaret etti.

GÜNDEM

Trabzon Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Günçavdı ve beraberindeki heyet Vergi Haftası nedeniyle Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

SİYASET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Süha Saral, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasını (TTSO) ziyaret etti.

GÜNDEM

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın ve beraberindekiler, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

SİYASET

Ortahisar Belediye Başkanı ve AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç, Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni...

SİYASET

Ortahisar Belediye Başkanı ve AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret...

SİYASET

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç MHP Trabzon İl Başkanlığını ziyaret etti.