ZEKERİYA KARAÇENGEL, ÇARŞIBAŞI İÇİN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

‘DAHA FAZLA HİZMET ALACAĞIZ

092C6D29 7761 4Fa0 A892 Bdfddd23F2Bf

’Çarşıbaşılıların büyük ilgisini olduğu aday tanıtım programında, Çarşıbaşı Meydanı neredeyse tamamen doldu. 

E19Fc475 D8A3 4F6B 9Afe Cb1Ff0F9087F

PROJELERİNİ AÇIKLADI

31 Mart Yerel Seçimlerinde Bağımsız Belediye Başkan adayı olan eski AK Parti İlçe Başkanı ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Karaçengel, burada projelerinden bazılarını da açıkladı. 

Karaçengel “ilçemize hizmet etme sevdasıyla bugün hep beraber sonunun zafer olacağına inandığımız kutlu yola çıkıyoruz” dedi. 

9B45254D 7Bec 4096 9083 4F4063D41E83

KİMSEYE BİR BORCUMUZ YOKTUR

Programda, “Gazamız mübarek yolumuz açık olsun” diyerek vatandaşlara seslenen Karaçengel, “Kıymetli hemşehrilerim öncelikle şunu ifade etmek isterim ki ; 

Bizim kimseyle bir hesabımız, bizim kimseyle bir meselemiz, bizim kimseye bir borcumuz, bizim kimseden bir alacağımız yoktur.

Bizimkisi bir diklenme değil ilçemize yapılan yanlışlara karşı bir dik duruştur” dedi. 

A1520D66 565D 4724 92Db 44Bef8Ad1392

Karaçengel, sözlerine şu şekilde devam etti: 

Bugün burada sizlerle bir arada olmamızın nedeni, sizlerin isteği ve arzusu üzerine çıktığımız bu yolda daha güzel, daha huzurlu, daha mutlu, daha sorunsuz, daha kavgasız bir Çarşıbaşı hayalimizi gerçekleştirmektir.

E1B34712 8003 415E Bcc5 0C93A7C7Ad63

DAHA FAZLA HİZMET ALABİLEN ÇARŞIBAŞI

Bizi bilen bilir dün ne isek bugün de öyleyiz. Allah ömür verirse yarında öyle olacağız. Sevdamız olan bu ilçemizde tek isteğimiz sizinde istediğiniz gibi huzur içinde daha fazla hizmet alabilen bir Çarşıbaşı’na kavuşmaktır.

406C03Ca 9A6A 4F15 8A74 776777947Fd1

İlçemiz son 15 yılda hem Ak parti hem de milliyetçi hareket partisi belediyecilik döneminde hizmetler almıştır. Milletimiz de bunun karşılığını oylarıyla destek olarak ziyadesiyle ödemiştir. İlçemizde taş üstüne taş koyan herkese müteşekkiriz.

406C03Ca 9A6A 4F15 8A74 776777947Fd1

Bu seçim döneminde maalesef ilçemizdeki irade sahibi yani bu ilçenin gerçek sahipleri olan sizlerin isteği olmamış, milletimiz ısrarla aksini istese de dikkate alınmamış yanlış kararlar verilmiştir. İttifak adayı ile yola devam etme kararı bir yana tercih edilen adayın tanınan biri olmaması, hemşehrilerimize uzak olması, tecrübesiz olması, aday adayı olan çok kıymetli arkadaşlarımızdan herhangi birinin aday yapılmayışı ilçemizde partili partisiz her kesimin büyük tepkisine yol açtığını hep birlikte müşahade ettik.

Her ne kadar bizler bu kararı teessürle izleyip beklemede kalsak da millet iradesi harekete geçerek bizlerden sorumluluk almamızı, aday olmamızı, yönetime talip olmamızı istemiştir.

Yaptığımız istişareler ve gelen baskılar sonucu bizler de milletimizin ısrar ve teveccühü ile belediye başkan adayı olmaya karar vermek durumunda kaldık.

Bu manada bizlere güç veren ilçemizin kadın erkek genç ihtiyar kıymetli vatandaşlarına şükranlarımı sunuyorum.

Ayrıştıran değil birleştiren, başına buyruk değil halkın istekleriyle yönetilen, şeffaf, sorgulanabilir bir belediyecilik için yola çıkıyoruz.

30 YILDIR AKTİF SİYASET İÇERİSİNDE YER ALIYOR

Çarşıbaşı insanı iyilikseverdir, misafirperverdir, mütevazidir, barışçıldır, vefakardır, cefakardır,  tüm bu güzel özelliklerinin yanında Çarşıbaşı insanı emri vaki işleri sevmez. Çarşıbaşı insanı hiçbir iyiliği hiçbir hizmeti unutmaz karşılığını fazla fazla verir. Fakat istemeye istemeye kendisine bir şey dayatıldığında da bunu asla kabul etmez.  Kabul etmediğini de 31 Mart seçimlerinde sandıkları patlatarak ispat edecektir.

30 yıldır aktif olarak içerisinde yer aldığım siyasi hayatımı, doğup büyüdüğüm, yaşadığım yere, sizlerin vereceği yetki ve sorumlulukla hizmet edebilmek için, belediye Başkanı olarak devam ettirmeye talibim.

Çarşıbaşı’nı doğru projelerle geliştirmek, gençlerimizin ihtiyaçlarını dinleyip sosyal hayata katılımlarını artırmak, kadınlarımızın ve gençlerimizin meslek edinmesine katkıda bulunmak, sizin taleplerinizi sizden dinlemek, ilçemizin güzelliklerini ve değerlerini herkese anlatmak ve paylaşmak, günün sonunda evine mutlu dönen esnafla selamlaşmak, birlikte huzur içinde yaşayacağımız, birlikte hayallerimizi gerçekleştireceğimiz bir Çarşıbaşı için bu yola çıktık. Gönlümde birçok proje var aklımda ise gerçekleştirebileceklerimiz. Buradan sizlere ilçemizin beklentileri ve benim de hayalim olan bazı projelerden bahsetmek istiyorum.

ÇARŞIBAŞI YAVUZ GRUP YOLUNUN 3. ETABI

Çarşıbaşı Yavuz grup yolunun 3. etabını tamamlayarak ulaşımı kolaylaştıracağız. Yayla yollarını iyileştirerek buralara erişimi kolaylaştıracağız ve Ekonomik canlılığı artıracağız. İlçemizin en önemli konularından biri olan doğalgaz altyapısını tamamlayarak hızlıca abone sayısını arttırarak bu sorunu çözeceğiz. Enerji verimliliğini artıracağız. Yenilenebilir enerji kaynaklarından faydalanacağız. Vatandaşlarımızın rahatsız olduğu hava kirliliğine de son vermiş olacağız.

KÜÇÜK SANAYİ SİTELERİ VE İSTİHDAM ALANLARI

Küçük sanayi sitesi ve yeni iş alanları yaratarak istihdama katkıda bulunacağız. Turizm ve çevrede önemli başlıklarımız olacak. İstihdam ihtiyacını turizmle kolaylaştıracağız. 

Başkan Genç Söz Vermişti; Trabzon'da çağrı merkezi krizi çözüldü! 350 çalışana müjde! Başkan Genç Söz Vermişti; Trabzon'da çağrı merkezi krizi çözüldü! 350 çalışana müjde!

ÇARŞIBAŞI’NDA TURİZM GELİŞECEK

Turizmini geliştirmek için konaklama ve yeme içme tesisleri inşa edeceğiz. Deniz turizmini teşvik etmek için plajlarımızı düzenleyeceğiz ve su sporları imkanlarını geliştireceğiz. Özellikle kadınlarımıza özel bir plaj ve sosyal tesisi yoroz mevkiinde hayata geçireceğiz. Kaleköy mevkiinde bir otel ve tatil köyleri oluşturma projemiz için çalışmalarımız sürüyor. Doğal güzellikleri korumak ve turizme kazandırmak için çevre düzenlemesi ile restorasyon çalışmaları yapacağız.

SOSYAL VE KÜLTÜREL YAŞAM DOKUNUŞLARI

İlçemiz için muhakkak sosyal ve kültürel yaşamda dokunuşlarımız olacak. Şehir estetiğini geliştireceğiz ve mevcut binalarımızı güzelleştireceğiz. Sokak hayvanları için en kısa sürede çalışmaları hayata geçireceğiz. İlçemiz bu marka değerlerden gereken katma değeri sağlayamamaktadır. İlçemizin fındık Keşan balık gibi 3 marka değeri var.

İlçemizde bir kültür merkezi İnşa ederek kültürel ve sanatsal etkinliklere ev sahipliği yapacağız dil kursları müzik ve spor kursları gibi çeşitli eğitim programlarını sunacağız kreş ve çocuklu aileler için özel alanlar ve programlar oluşturacağız 

İLÇEDE YETİŞECEK SPORCULAR

ilçemizde yetenekli sporcuların yetişmesi için spor altyapısını geliştirirken spor kulüplerimizi de destekleyeceğiz İlçemizin beklentisi olan modern ve işlevsel bir otogar İnşa ederek şehir içi ve şehirler arası ulaşımın daha düzenli bir hale gelmesini sağlayacağız. Yine ilçemizde yarım kalmış projeleri hızlı bir şekilde bitirme gayretinde olacağız

İlçemizi Eğitimde sağlıkta sporda turizmde ve kültürde öncü bir ilçe yapmak için daha modern daha yaşanabilir daha müreffeh bir şehir haline getirmek için ilçeden göçü durdurmak göçü tersine çevirmek adına her türlü çalışmayı yapacağız.. bu hususta tüm hemşehrilerimizin desteğini bekliyorum

Tüm bu projeleri gerçekleştirmek için çok çalışmak tüm ilçe birlikte hareket etmek sıkıntıları tespit etmek dertleri dinlemek ve çözüm üretmek gerekiyor. Sen ben yok biz varız diyerek bu kutlu yolda selametle yürüyerek Allah'ın izniyle zafere ulaşacağız. Allah utandırmasın. Allah yolumuzu açık ve hayırlı eylesin dualarınızı bizden eksik etmeyin”

Editör: Haber Merkezi