GANİTA'DAKİ İŞLETMELERİN DEVRİ TAMAMLANDI
GÜLCEMAL PROJESİ İÇİN YENİ GELİŞMELER! 


IMG_1670-1
Toplantıda Ganita Sahil bölgesinde yeni düzenleme sonrasında yapılan 1 restorant, 3 adet kafer, 7 adet büfe, ve 10 adet satış reyonu 3 ade wc olarak kullanılacak işletmelerin Trabzon Büyükşehşir Belediyesi yan kuruluşu olan TRABİTAŞ'a devri görüşüldü.
5 yıl boyunca aylık 10 bin TL bedel ile devri oy birliği ile kabul edildi. 
IMG_1662-1

CHP grup Başkan vekili Turgay Şahin "Sonuçta bu bir şirkettir ve buradaki fiyatları kim belirliyor."  sorusunu sordu.

IMG_1641

Toplantıyı yöneten Başkanvekili Atilla Ataman "Şuanda turizm sektöründeki arkadaşınızım. Bir miafiriniz geldiğinde Trabzon'un misafirpervekiği ile ağırlayacak alan Ganita oldu. Yemek yeyip gezeceğiniz bir alan oldu. Turizm açısından bir okul oldu orası. 
Ganita'da fiyatların belirlenirken maliyet hesabı yapıyorsunuz. Burası bir işletme mantığı ile piyasa fiyatlarının altında zarar etmeyecek şekilde, 140 kişinin istihdam ettiği bu işletmeler için belediyelerin cebinden çıkan bir şey olmaması açısından önemlidir." ifadelerini kullandı.
"GÜLCEMAL KONUSUNDA GÜZEL GELİŞMELER VAR"
Ataman ayrıca Beşirli bölgesindeki Gülcemal bölgesi için ise "Şuanda Gülcemal olarak adlandırılan alanda çok güzel bir destinastonun orada oluşması lazım. Burada yeme işçme ve eğlence merkezininb orada oluşması lazım. Son günlerde güzel haber var. Trabzonlu iş adamlarının katılacağı güzel bir atılım var. Eğlence alanı mı Disneyland mı dersiniz böyle bir yapı. Bu konuda çok güzel adımlar var. Ayrıca Şehir içerisinde bir plajın da olabileceği bir yapılanma içerisine gireceğiz. " ifade ediyoruz

Editör: Muharrem Altıntaş