ARAKLI ZIRAAT ODASINDA DEĞİŞEN BİR ŞEY YOK 

Arakklı Ziraat Odası olağan Genel kurul toplantısı Ziraat odası toplantı salonunda gercekleşti. Genel kurula Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi , Ak Parti İlçe Başkanı Şaban Bıyık, Araklı muhatarlar Dereneği Başkanı Hüseyin Şahintük  ve diğer oda Başkanları katıldı. 
Araklı ziraat odası 13.200 üye ile Araklının en büyük sivil toplum kuruluşu. Araklı ilçesinde yapılan hibe projelerinden bazılarında Zıraat Odasının imzası var. İlçede hayvancılkık ve tarımsal alanda çeşitli projeleri hayata geçiren kurum. Yapılan seçim sonrasında yönetim şu isimlerden oluştu. başkan Hüseyin Solmaz, Yönetim kurulunada Yusuf Akyıldız, Mehmet Ali Hacıhasanoğlu, yusuf Alemdar, Muhammed Talha Özgenç,Selahhatin BAYCAN,, Turgut Kılıçarslan yer aldı.

ARAKLI ZİRAAT ODASINA 3.DÖNEMDE DE HÜSEYİN SOLMAZ ;

Araklı ziraat odası başkanlığına 3. dönem yönetimi ile damga vuran Pervane köyü Muhtarı ve aynı zamanda ilçe ziraat odası başkanı Hüseyin Solmaz Araklı'ya hayat veren  tarımsal ve hayvancılık ile ilgili olan projeleri 2015 yılında hayata geçireceğiz dedi
.
ARAKLI BELEDİYE BAŞKANI RECEP ÇEBİ ;

Araklının en büyük sivil toplum kuruluşu olan ziraat odasının Belediyemizle'de güzel işbirliği çalışmaları var. Araklı'da 2014 yılında odamızla birlikte hayvancılık alanında güzel projeye imza attık. Araklı ilçemizi ziraat odasına belediyemize ait işhanında güzel bir mekan kazandırdık. Araklıda sosyal projelerle daha iyi bir gelecek umuyoruz dedi. Belediye olarak Araklımızın tanıtılmasında odadan her zaman destek alıyoruz. dedi. 
ARAKLI ÇAY FABRİKASI MÜDÜRÜ FAHRETİN ÇEBİ ;

Araklımızda çay fabrikasının olduğu alan tarımsal bir alan. Araklıda çay üreticileri ile ziraat odasına üye olarak en fazla destek verne kurumlardan biriyiz. Araklıda ziraat odasının daha  kalıcı ghizmetlere imza atması temennisi ile yeni seçilen yönetimi tebrik ediyorum dedi.
Arsin ziraat odası Başkanıve Ziraat odaları birliği myk üyesi Hasan Kozoğlu ve Akçabat ziraat odası başkanı Ali Bayram yönetime seçilen Araklı ziraat odası başkanı Hüseyin Solmaz'ı makamında ziyaret ederek tebrik ettiler.