KENDİ ARACINDA KENDİNİ VURDU SONRA VURULDUM DİYEREK YARDIM İSTEDİ 

Trabzon’un Ortahisar İlçesi Kalkınma Mahallesinde ilginç bir olay meydana geldi. 40 yaşındaki M.E. isimli şahıs aracın içerisinde yaralı olarak N.A ve T.Ç tarafından bulunarak KTÜ Farabi Hastanesine kaldırıldı. Yaralı M.E, buradaki ifadesinde, kendisine tanımadığın bir araçtan ateş edildiği sonrasında yoldan geçen bir aracın yardımı ile hastaneye gittiğini ifade etti.

M.E’nin bu ifadelerinin ardından Trabzon Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri; olayla ilgisi soruşturma başlattı. Cinayet Büro dedektifleri yapmış olduğu incelemede şahsın beyanatının yanlış olduğunu tespit etti. Olay Yeri İnceleme ekipleri M.E’nin aracı içerisinde yapmış olduğu tespitlerde “silahtan çıkan merminin giriş ve çıkışlarının araç içerisinde gerçekleştiği ve vites kolu etrafında barut izine rast geldiğini” tespit edildi.

Bu inceleme sonrasında tedavi gördüğü hastanede tekrar ifadesi alınan M.E’nin polis raporunu doğruladığı öğrenildi. Talihsiz şahıs, seyir halinde iken belindeki ruhsatsız tabancanın kendini rahatsız etmesi üzerine tabancayı torpido gözüne koymak istediği esnana patlayarak yaralandığı belirtti.

Şahsa ait “PİETRO BERATTA Cal 9 mm Gardone V.T” ibareleri bulunan el yapımı ruhsatsız tabanca ile bu tabancaya ait 1 adet şarjör ve 9 mm çapında 3 Adet mermi ve yaralanmasına sebebiyet veren deforme olmuş bir adet çekirdek nüvesi ele geçirildi. Olayla alakalı çalışma başlatıldı