İmamoğlu ve Genç arasında gerginlik! "Benimle polemiğe girmeyin"
 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in açıklamalarda bulunduğu anlarda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun araya girmesi ile birlikte Başkan Genç’ten İmamoğlu’na yanıt geldi.

Başkan Genç açıklamasında, “Biz de itirazen aday olduk. Şu an maalesef sayılsal çoğunluğu olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin işine gelmemiştir. Ama bir yandan da Türkiye Belediyeler Birliği diyoruz. Sayın Başkan söz istemediniz. Lütfen benimle polemiğe girmeyin. Bana müsade edin ve ben genel kurula hitap edeyim. Ben hukukçuyum Ekrem bey, ben çok iyi biliyorum” dedi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç: “Türkiye Belediyeler Birliği, yerel yönetimler arasında yönetici modeli oluşturmak iş birliği artırmak kardeşlik hukukunu geliştirmek birlik beraberlik ve dayanışma duygularını güçlendirme amacıyla kurulmuştur.

Eşiyle tartışan öfkeli koca evini ateşe verdi!
Eşiyle tartışan öfkeli koca evini ateşe verdi!
Ekonomik, sosyal ve kültürel projeler yürüterek birlikte hareket etmek ve şehir yönetimlerimizin sorumlarına çözüm üretmek ve yeni şehircilik modelleri oluşturmak da temel araçlar arasında yer almaktadır.

Maalesef şu an divanın uyguladığı husumet ile Türkiye Belediyeler Birliği’nin bir belediye birliği olmaktan çıktığını bir belediye başkanı olarak üzülerek söylemek istiyorum. Değerli arkadaşlar biz belediye başkanıyız. Birçok meclisler yönetiyoruz.

İyi Parti Trabzon İl Başkanı Erkan”Bu Trabzon Halkını Kandırmaktır” İyi Parti Trabzon İl Başkanı Erkan”Bu Trabzon Halkını Kandırmaktır”

Meclislerde gündem esastır fakat meclise gündem dışı talepler ve teklifler de gelir. Divanımız maalesef bir parti kurumundan gelen teklifi komisyonlara itiraz etmiyoruz. Türkiye Belediye Birliği’nin işlevsel olmasında bu komisyonları biz de gerekli görüyoruz. Başka önergesi olan var mı diye nezaketen de sorulmuyor. Böyle bir usul olmaz. Şu an karşınızda aday olmamın önemli bir gerekçesi de budur.“ İfadelerini kullandı. 

Türkiye Belediyeler Birliği Divan Üyesi’nin anonsu esnasında Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç için, “Ahmet Metin Genç, Trabzon…” ifadesini kullanması sonrası Başkan Metin Genç’ten sert yanıt geldi.

Başkan Genç açıklamasında, “Sayın Başkan, dikkatli okur musunuz? Trabzon ne?” dedi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in uyarısı sonrası anons düzeltilerek, “Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç” olarak yapıldı.

Editör: Haber Merkezi