ERAY KÖMÜRCÜOĞLU KİMDİR ?
1991 yılında Trabzon Sürmene’de doğdu. İlk ve ortaokul eğitimini Sürmene’de, Lise eğitimini Of’ta tamamladı.

2015 Yılında İstanbul Arel Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği (%100 Burslu), 2017 Yılında İşletme Yönetimi (%100 Burslu) yüksek lisans programından mezun oldu. Yönetim ve Organizasyon (%100 Burslu) alanında doktora programına devam etmektedir.

İstanbul Arel Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanlığı, Senato Üyeliği, Türkiye Öğrenci Konseyi Karadeniz Bölge Sorumlusu ve Arel Üniversitesi Mezunları Derneği Başkanlığı görevinde bulundu.

2018-2021 Yıllarında Vakıf üniversitelerinde öğretim görevlisi olarak Elektrik Devreleri, Organizasyon ve Sorumluluklar, Kişilerarası İletişim, Eleştirel Düşünme Yaratıcılık ve Girişimcilik dersleri vermiştir.

Aynı zamanda Yerel Yönetimlerde Türkiye’nin Modernleşmesi ve Stratejik Planlama, Kamu Kurumları Yönetiminde Liderlik ve Kriz Yönetimi isimli uluslararası dergilerde akademik yayınları bulunmaktadır.

2021-2024 yılları arasında Adalet Bakanlığında bilişim suçları ve elektrik-elektronik dosyalarına ilişkin kamu hukuku yargılamalarında yeminli uzman bilirkişi olarak görev yapıp, sayısı 400’e yakın kamu hukuku davasına katılmıştır.

2015-2024 yılları arasında Büyükçekmece Belediyesi’nde sırasıyla Kontrolör, Şef, Müdür ve Koordinatör unvanlarıyla görev yapmıştır.

HAÇKALI HOCA ANILACAK HAÇKALI HOCA ANILACAK

Evli ve 1 çocuk babasıdır.

Editör: Ömer Altıntaş