İAçılışta konuşan Başkan Genç, “Trabzon’da kadın avukatlarımızın sayısı her geçen gün artıyor. Bundan büyük bir mutluluk ve gurur duyuyoruz. Bu minvalde şehrimizde iki dönemdir baro başkanlığını kadın avukatların üstlenmesini çok değerli ve önemli bulduğumu bir kez daha belirtmek isterim. Önceki dönem başkanımız Sibel SuiçmezHanımefendi ile şimdiki Başkanımız Sayın Duygu Keleş Aydın’ın Trabzon Barosu’nun çıtasını bir hayli yükselttiğini ve projeleriyle birlikte daha nitelikli hale getirdiğini bütün samimiyetimle ifade ediyorum.” dedi. 
d81fe647-151f-452b-b5cc-3cb7aeb9d32d

“ADALETİN SAĞLANMASI MÜCADELE EDİYORUZ”

Adalet mekanizmasının önemli bir ayağı olan savunma makamının yeni bir güç kazandığını ifade eden Başkan Genç, “Meslektaşlarımızın varlığıyla gurur duyuyoruz. Savunma makamı adalet mekanizmasının bihakkın gerçekleşmesi için çok önemlidir. Bütün avukatlarımız da adaletin sağlanması için mücadele etmektedir. Bu minvalde meslektaşım Gamze Derin kardeşime de muvaffakiyetler diliyorum.  Hukuk büromuz şehrimize, hayırlı, uğurlu olsun.  ” diye konuştu. 
bfd0a988-f27c-400d-86e2-8fd17015d7bd

“AÇILIŞIMIZA AYRI BİR ANLAM KATTI”

Avukat Gamze Derin de Başkan Genç’e açılışa iştirakinden dolayı teşekkürlerini ileterek, “Başkanımızın burada olması bize manevi olarak çok büyük destek oldu. Kendisinin de ayrıca bir avukat olması hasebiyle açılışımıza da ayrı bir anlam ve değer kattığını belirtmek isterim. Başkanımız avukatlık mesleğinin icrasını en iyi bilenlerden bir tanesi. Biz de başkanımız gibi değerli üstatlarımızın tecrübeleri ışığında ve avukatlık mesleğinin temel ilkeleri doğrultusunda görevimizi yapmaya gayret edeceğiz. Hukuk büromuzun şehrimize, halkımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Ve açılışımıza iştirak eden bütün değerli katılımcılarımıza bir kez daha teşekkürlerimi, şükranlarımı sunuyorum.” şeklinde konuştu.

ef222ef7-dd02-4d22-9c8a-8c1190afe1994641452f-a58e-4b04-a16f-8a748a6ba525

Editör: Muharrem Altıntaş