Faaliyet Raporu görüşmeleri sırasında meclise başkanvekiliği yapan  Cüneyt Zorlu'ya konuşmalarından dolayı Ak Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi'den jet yanıt geldi . 

SELAHADDİN ÇEBI 

Köy tüzel kişiliğine ait olan gayrimenkuller Büyükşehir olduktan sonra ilçe belediyelere üzerine kayıt yapıldı.İlçe Belediyeleri köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinin hakkını hukukunu da korumak adına  o arsaları gayrimenkulleri iz bedeli ile yanı bedelsiz köy derneklerine devretti .Bu doğrultuda çok sayıda arsa devri gerçekleşti .

Yerel yönetimlerde tecrübeleri yok maalesef .Bilgi  sahibi olmadıkları için fikirleri de doğru olmuyor .Çok sayıda iz bedeli verilen gayrimenkulleri çok sayıda satış yapıldı şeklinde ilan etmek algı oluşturmaktır.
CHP nin ortahisar ‘da net bir şekilde daha ilk günden verdiği işaret bizden hizmet beklemeyin .
Hizmet etmemek için bahane çok iş yok

Batmaz “Yepyeni Bir Ortahisar İnşa Etmek İçin Çalışacağız” Batmaz “Yepyeni Bir Ortahisar İnşa Etmek İçin Çalışacağız”

1701D523 B431 4791 A0B2 F1Db87Ad8984

ORTAHİSAR'DA SATILACAK BAŞKA ARSA VARMI 
Ortahisar Belediye Meclisi'nde faaliyet raporu görüşüldü. Toplantıda Ortahisar'da, 10 yılda 225 mülkün satıldığının belirlenmesi üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

Faaliyet Raporu görüşmeleri sırasında meclise başkanvekili Cüneyt Zorlu başkanlık yaptı.

Emlak İstimlak müdürlüğü ile alakalı maddede söz alan Cüneyt Zorlu "225 adet mülkümüz satılmış. Artık satacak hiç bir mülkümüzün kalmadığını söylemiştiniz. Elimizde mülkümüz var mı? O zamanki kurla beraber çevirdiğinizde 40 Milyon dolar gelir elde edilmiş oluyor. Bu konuda bilgi verir misiniz?" ifadelerini kullandı.

Editör: Ömer Altıntaş