AYDIN’A 
GENÇLERDEN 
TAM DESTEK 

8C044902 A679 4Fea A8E1 991Bcdaa4F43

Buluşmada yoğun ilgi gören ve gençlerin desteğini alan Aydın, “Bu şehri hep birlikte yöneteceğiz. Sizlerin önerileri ve talepleri yönetim anlayışımızda bize fikir sunacak. Her ortamda dile getirdiğim gibi, Ortahisar Belediyesi’ndeki tüm projelerimizi istişare kültürü ile ortak akılla hayata geçireceğiz.” dedi.

Fce82D48 935E 4E99 Aaf6 E1Aa584Afdd6

SPOR PARKLARI YAPACAĞIZ

Aydın gençlere yönelik projelerinden bahsederek şu ifadeleri kullandı: “Çukurçayır Mahallemize, Pelitli Mahallemize ve Yalıncak Mahallemize gençlerimizin her türlü spor faaliyetini güvenle yapabileceği bir spor parkı kazandıracağız. Aynı zamanda mahallelerimizde gençlerimizin teknolojik her türlü imkânı bulabileceği içerisinde YouTube odaları, mini kütüphaneler, kafeler ve ders çalışma imkanlarından yararlanabilecekleri mahalle gençlik merkezleri yapacağız.”

72127481 Dc9F 4309 Bd5D 2Ecf223112Df

Trabzon’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı Kutlandı Trabzon’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı Kutlandı

GENÇ KART VE “PARLA” GELİYOR

“Gençlerimizi başarıya teşvik amacıyla, kentin olanaklarından, etkinliklerinden, ve ulaşımından indirimli yararlanabilecekleri Genç Kart’ı yürürlüğe koyacağız. Gülcemal dolgu alanı içerisinde inşa edeceğimiz Parla 100. Yıl Gençlik Merkezi ile gençlerimizin her türlü ihtiyacını karşılayacak içerisinde konser alanları, geniş peyzaj alanları, kafeler, su sporları, eğlence mekanları, seyir terasları, ışıklı su gösterileri, sergi alanları gibi çeşitli aktivite alanlarını gençlerimizin hizmetine kazandırmaya çalışacağız.”

Editör: Haber Merkezi