• DOLAR 32,28 %0.00
  • EURO 34,98 %0.38
  • ALTIN 2.445,99 %0.87
  • BİST100 10.173 %1.17
  • BITCOIN 61.700 %-1.75
  • ETHERIUM 2.892 %-2.13
10°

Bir araya geldi. Haberleri

bir araya geldi. haberleri ve güncel bir araya geldi. gelişmeleri, bir araya geldi. ile ilgili tüm video, bir araya geldi. fotoğrafları ve bir araya geldi. haberleri Trabzonhaber24 sitemizde


TRABZONSPOR

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi ve Yol-İş Sendikası Ortaokulu öğrencileri ile bir araya geldi.

SİYASET

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın, ÜniAK organizasyonunda gençlerle bir araya geldi.

SİYASET

İnşaat Mühendisi ve AK Parti Arsin Belediye Başkan Adayı İbrahim Küçük, şehit yakınları ve gazilerle iftar sofrasında bir araya geldi.

SİYASET

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın, Trabzon Muhtarlar Toplantısı’na katılarak şehirde görev yapan muhtarlarla bir araya geldi.

SAĞLIK

Trabzon’da hizmet veren Özel İmperial hastanesi basın mensupları ile bir araya geldi.

Bilim, Teknoloji

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Trabzon temasları kapsamında Kıbrıs Gazileri ile bir araya geldi. 

GÜNDEM

Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, 10 Ocak İdareciler Günü dolayısıyla düzenlediği programda, Mülki İdare Amirleriyle bir araya geldi. 

GÜNDEM

Trabzon’da İlçe Belediye Başkanları SMA Tip 1 hastası olan Altuğ Güray Bayraktar Bebeğimize destek olmak için bu akşam canlı yayında...

GÜNDEM

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat Belediyesi bünyesinde sportif faaliyet gösteren sporcularla ve aileleriyle bir araya geldi. 

GÜNDEM

Trabzon Cumhuriyet Başsavcısı Sedat Çelik, Trabzon’da basın mensuplarıyla bir araya geldi.