Atatürk Köşkü’nün ziyarete açılma törenine Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zoruloğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar,AK Parti Trabzon eski Milletvekili Salih Cora, TTSO Başkanı Erkut Çelebi, TTSO Meclis Başkanı Şadan Eren, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan,MHP Trabzon KEÇAP Başkanı Gülen Demir,siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. 

IMG_7666-1
Açılış töreninde Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, CHP Trabzon Milletvekili Av.Sibel Suiçmez, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zoruloğlu ve Ortahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç konuşma yaptı. 

IMG_7665
Atatürk Köşkü’nün açılışı dolayasıyla vatandaşların ilgisi görülmeye değerdi. Atatürk Köşkü’ne çıkan yolda, vatandaşlar uzun araç kuyrukları oluştururken, törenin ardından köşkü ziyaret için de vatandaşlar yine uzun süre kuyruk bekledi. 
IMG_7663-1

Oluşan izdiham nedeniyle yetkililer mecburen köşkte her hangi bir zarar oluşmaması için vatandaşları 30’ar kişilik gruplar halinde köşke alındı.

IMG_7669-1IMG_7667IMG_7668-1IMG_7662

Editör: Haber Merkezi