‘’Manzara Seyir Terası, Yürüyüş, Koşu ve Oyun Alanları Yapılıyor’’

IMG_6770

Trabzon’un turizmine önemli ölçüde katkı sağlayacak olan proje çok kapsamlı bir şekilde inşa ediliyor. 14,30 hektarlık alana yürüyüş ve koşu yolları, bisiklet yolu, serbest oyun alanı, giriş kontrol ünitesi, bisiklet park alanı, manzara seyir terası, ahşap pergola, otopark, kameriye, ahşap köprü, ibadethane, büfe, wc gibi vatandaşların tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek alanlar yapılıyor. Led aydınlatmaları ve çevre düzenlemeleri ile Turup artık bambaşka bir görünüme kavuşacak.
IMG_6771
Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi; ‘’Göz Bebeğimiz Turup’ta Müthiş Bir Sosyal Alan Oluşturuyoruz’’
IMG_6776
Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi Turup’ta yapılan Millet Ormanı projesinin çalışmalarını yerinde inceledi. Projeyi gerçekleştiren teknik heyetten çalışmalarla ilgili bilgi alan Başkan Çebi alanda ziyaretlerde bulunarak işçilere kolaylıklar diledi.
IMG_6768
Başkan Çebi yaptığı açıklamada; ‘’Etrafı çam ağaçlarıyla kaplı, mavisi ve yeşiliyle mükemmel bir alan olan Turup’ta Tarım ve Orman Bakanlığımız tarafından ‘’Millet Ormanı’’ projesini hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Burada vatandaşlarımız aileleriyle birlikte mükemmel bir şekilde vakit geçirebilecek. Yürüyüş, koşu ve bisiklet yolları, seyir terası, kamelyalar, serbest oyun alanları, bisiklet ve araç park yerleri gibi sosyal anlamda her detayı içerisinde barındırıyor olacak. Projenin müteahhidi Araklı Muhtarlar Derneği Başkanı Rasim Çebi ile alanda gezerek çalışmalara göz gezdirdik. Gerçekten gezerken insanın içi açılıyor. Doğal ortamın atmosferini bozmadan her şey yapılıyor. Seyir terasları var. Manzara mükemmel. Proje tamamlandığında özellikle hafta sonları Turup dolup taşacaktır. Projenin hayata geçirilmesini sağlayan Başka Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Tarım ve Orman Bakanımız Sn. İbrahim Yumaklı’ya, Tarım ve Orman İl Müdürümüz Sn. İsa Kaplan’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Hayırlı olsun.’’ dedi.

IMG_6769IMG_6775IMG_6768IMG_6767

Editör: Haber Merkezi