Araklı Belediye Meclisi Haziran ayının ilk toplantısını yaptı!

IMG_6729
Araklı Belediye Meclisinin nisan ayının ilk toplantısı Belediye Başkanı Recep Çebi, yönetiminde gerçekleştirildi. Meclis oturumuna geçilmeden önce Başkan Çebi açıklamalarda bulundu.

IMG_6730

Çebi yaptığı açıklamada; ”Kadınlar Organik Ürünler Pazarımızın açılışını yaptık. Seçim sürecinde Cumhurbaşkanımıza destek veren tüm hemşerilerimize tekrar teşekkür ediyoruz. Limanın arkasında bulunan plajımızı çok güzel bir hale getiriyoruz. Futbol, basketbol, voleybol ve mini oyun alanları ile mükemmel bir alan ortaya çıkıyor. Yakında açılışını gerçekleştireceğiz. Sanayi sitemizde bulunan tüm esnafımızı ziyaret ettik. Mükemmel işler çıkıyor. Allah bol ve bereketli kazançlar nasip eylesin.

IMG_6730

Sanayi sitemize ek yeni bir alan oluşturma konusunda çalışmalarımız sürüyor. Daha fazla dükkan yapacağız inşallah. Polis Moral Merkezimizin çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor. Bölgeye hitap edecek devasa bir projenin daha takipçisiyiz. İstihdama büyük bir katkı sağlayacaktır. Kesinleştiğinde bu proje ile ilgili de bilgileri paylaşacağız. Çocuk parklarımızı yenileyip yeni çocuk alanları yapıyoruz.'' dedi.

IMG_6731IMG_6731

Ağustos ayına kadar meclis çalışmaları devam edecek olup Ağustos ayında meclisin tatile girmesi oy birliği ile kabul edildi.

Editör: Muharrem Altıntaş