Darıca bölgesinde 3 bodrum + Zemin + 4 Normal ve Çatı Arası kat olmak üzere toplamda 9 kattan oluşacak yeni adliye binasının açılış törenine Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Mustafa Şen, Yılmaz Büyükaydın ve Vehbi Koç, Trabzon Cumhuriyet Başsavcısı Sedat Çelik, Trabzon Barosu Başkanı Aç.Duygu Keleş Aydın ,ilçe belediye başkanları, bürokratlar ile Akçaabat halkı katıldı.

IMG_5869-1

Başkan Genç’ten Mehmet Ali Yılmaz İçin Taziye Mesajı Başkan Genç’ten Mehmet Ali Yılmaz İçin Taziye Mesajı

ADALET BAKANI TUNÇ,TRABZON BAROSUNU ZİYARET ETTİ 

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç daha sonra Trabzon Barosunu ziyaret ederek Baro Başkanı Av.Duygu Keleş Aydın ve Yönetim Kurulu ile istişare yaptı . 
IMG_5872-2

Trabzon Barosu başkanı Av.Duygu Keleş Aydın ,Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’a çeşitli hediyeler taktim ederek anı ölümsüzleştirmeye unutmadı . 
IMG_5870-2
 BAKAN TUNÇ 3 İLÇEYE MÜJDE VERDİ
Yatırım programına almak yetmiyor. Milletvekillerimiz bu işi yoğun bir şekilde takip ettiler. İhalenin hızlanmasını söyledikleri andan itibaren süreci takip ettik. İhale sürecini tamamladık ve bugün temel atma işlemine geçtik. Burada yargı hizmetlerimizin adil bir şekilde daha güzel bir şekilde hizmet vermelerini sağlamalarının gayretinde olacağız. Bugün Akçaabat'ta işlemlerimizi gerçekleştiriyoruz. 2013 yılında merkez binamızı tamamlamıştık. 2011'de Adli Tıp Grup binamız tamamlanmıştı. 2014'te adliye binamızı restore etmiştik. Yeni yatırımları planladık.  4 bin 215 metrekare yüzölçümlü arsamız üzerine inşa edilecek deniz manzaramız da var. Vakfıkebir'de adalet binamızın 9 Ocak’ta proje ihalesini gerçekleştireceğiz. Araklı adalet binamızın yapım ihalesini gerçekleştiriyoruz. Of ilçemizde yeni bir adalet binamızı yapacağız. Proje çalışmalarına başladık. Sonrasında yatırım programına ekleyerek işlemlerimize devam edeceğiz. Bir asrın son gününde bu temeli sizlerle atıyoruz. Kesintisiz bir şekilde milletimizin refahını arttırmanın gayretinde olacağız. Türkiye yüzyılının hayırlı olmasını diliyorum.”

Editör: Haber Merkezi