Hekimoğlu Döküm Spor Tesislerinde de Başkan Yardımcısı Cengiz Tosun’un katılımı ile gerçekleşen imza töreninde başarılı teknik adam kendisini 1 yıllığına 1461 Trabzon FK’kulübüne bağlayan sözleşmeye imza attı. Bu sezon 1461 Trabzon FK’nın hedefinin Play-Off oynamadan 1.Lig’e çıkmak olduğunu söyleyen Başkan Yardımcısı Cengiz Tosun, “Trabzon genleri taşıyan ve başarılı bir teknik adam ile yola çıkmak istedik. Bu doğrultuda Zafer hocamız ile anlaştık. Kendisine kulübümüze geldiği için teşekkür ediyoruz. Hedefimiz doğrultusunda kendisi ile bu yolda beraber yürüyeceğiz. Sezon sonunda da istediğimiz şampiyonluğa inşallah ulaşacağız” dedi.

I M G 2231

Kulüple sözleşme imzalayan Teknik Direktör Zafer Turan ise, “Beni bu kulübe layık gören yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. Aslen Trabzon Sürmeneliyim. Köklerimiz burada. Trabzon’da çalışmak bize nasip olduğu için çok mutluyum. Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ile 8 yıl birlikte çalıştım. Sonrasında kendim Eyüpspor ve Şanlıurfaspor’da çalıştım. Buranın doğasını, yapısını ve heyecanını biliyorum. İki heyecan birleşti diyebilirim. 5 yıldan beri 1. Lig’in kapısından dönülmüş. Hepsini geride bırakıp doğru bir planlama ile inşallah sezon sonu hedefe ulaşacağız” ifadelerini kullandı. 
I M G 2230

1461 Trabzon FK AŞ‘de Görev Dağılımı 1461 Trabzon FK AŞ‘de Görev Dağılımı

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ile devamlı görüştüklerini de belirten Zafer Turan, “Kadromuzda Trabzonspor’dan oyuncular var. Bundan sonra daha çok iletişim halinde olacağız. 1. Lig’e çıktığımız zaman yetiştirici bir takım olabiliriz. Ama şu an yarışmacı bir takım olacağız. Geniş bir kadro oluşturmak için Trabzonspor’dan faydalanacağız. Takımın yüzde 90’ını tanıyorum. Kaliteli isimlerden oluşan bir takım ama performans olarak daha üst seviyeye çıkabilecek bir takım. Önümüzdeki sezonun kadrosunu da kimyası uyan oyunculardan oluşturacağız” şeklinde konuştu.

Editör: Ömer Altıntaş