Ağasar’a Her Hizmet Yakışır Ağasar’a Her Hizmet Yakışır


Vali Aziz Yıldırım’a Araklı Kaymakamı Yusuf Akın, Belediye Başkanı Recep Çebi eşlik etti. 
IMG_9106-1

Öncelikle yapımı devam eden Polis Moral Eğitim Merkezi ziyaret edilerek çalışmalar hakkında bilgi alındı. 
IMG_9109

Buradan Şehit Meriç Alemdar atış poligonu ziyaret edilerek polis özel harekat mensuplarıyla bir araya gelinip faaliyetleri hakkında bilgi alındı. 
IMG_9104-1

Ardından Turup bölgesinde Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılan Millet Ormanı projesinin çalışmaları incelendi. Vali Aziz Yıldırım projeyle ilgili teknik ekipten bilgi alırken yürüyüş yaptı. Yetkililer tarafından projenin hızlı bir şekilde ilerlendiği bilgisi verildi. Millet Ormanı projesinde kamelyalar, wc, oyun parkları, yürüyüş ve bisiklet yolları, otopark, bebek bakım odaları, seyir terasları gibi alanların olduğu kaydedildi. 
IMG_9115

Turupta yapılan proje incelendikten sonra Yolgören mahallesinde Araklılı iş insanları Yüksel ve Orhan Özyurt tarafından yapılan 24 derslikli yeni ilkokul inşaatına geçildi. Vali Yıldırım ve beraberindekiler burada yapılan çalışmaları da yerinde görerek yetkililerden bilgi aldı. 
IMG_9121
Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi yaptığı açıklamada; “Trabzon Valimiz Sayın Aziz Yıldırım Araklımıza bir gününü ayırarak yapılmakta olan projelerimizi tek tek gezdi. Öncelikle Sayın Valimize ilgi, alaka ve destekleri için çok teşekkür ediyoruz. Turup Millet Ormanı projemizin çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor. Bakın burası Trabzon’un en gözde yerlerinden biri olacak. Etrafı çamlarla kaplı mis gibi bir ortam. Projemiz tamamlandığında herkesin burayı gezip görmesini isterim. Akabinde Polis Moral Eğitim merkezimizin çalışmaları yine tüm hızıyla devam ediyor. Yeni ilkokulumuz yapılıyor. Yüksek ve Orhan Özyurt kardeşlere teşekkür ediyoruz. Araklı’nın çehresini değiştirmeye devam ediyoruz. Projelerimiz hayırlı olsun.” dedi.

IMG_9110IMG_9118IMG_9122

Editör: Haber Merkezi