Engelsiz Yaşam Teknolojileri Alanı, Lise Öğrencileri Kutup Araştırmaları Projeleri ve İnsansız Hava Araçları Yarışmalarında başarı elde eden öğrenci ve öğretmenleri makamında ağırlayan Vali Ustaoğlu:

‘’ Gençlerimizin, milli teknoloji hamlemizde adından söz ettirecek başarılarla ülkemize hizmet edecek olmalarından gurur duyuyoruz. Hemen her alanda, birbirinden donanımlı gençlerin potansiyelini ortaya çıkaran eğitim camiamızın öğretmen ve yöneticilerine teşekkür ediyorum’ ’diyerek öğrencilere ve danışman öğretmenlerine ödüllerini taktim etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Evren Görmüş:

‘’Bu camianın bir ferdi olmaktan,  çocuklarımızın ilgi ve yeteneklerini keşfeden öğretmenlerimizle geleceği birlikte kurmaktan  gurur duyuyorum’’ şeklinde konuştu.

Daha çok üretmenin, daha çok çalışarak hakları olan başarının yolunu açmanın her daim destekçisi olacağız diyerek öğrenci ve öğretmenlerine teşekkür etti.

İl Müdürü Görmüş,

‘’Bizlere her daim kılavuzluk eden Valimiz Sayın İsmail Ustaoğlu’na; eğitime, dolayısıyla çocuklarımızın yarınlarına göstermiş oldukları özen ve sunmuş oldukları fırsatlar adına şükranlarımı sunuyorum’’ dedi.

Editör: Muharrem Altıntaş