Başkan Kahraman, şehrimize ve ülkemize büyük katkısı olan Hekimoğlu firmasıyla gurur duyduklarını belirterek, “Trabzon’un ekonomi, üretim ve istihdamının artmasında büyük rol oynayan Hekimoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı, aynı zamanda derneğimizin onursal üyesi Celil Hekimoğlu’nu ve yol arkadaşlarını tebrik ediyorum. Yeni tesis şehrimize ve ülkemize hayırlı olsun.” dedi.


“GURUR VERİCİ”
Başkan Kahraman;
“Girişimci bir aile olarak sürekli üreten ve Trabzon’u dünya markası haline getiren Hekimoğlu ailesini kutluyorum. Gerek yaptıkları yatırımlarla gerekse bölgedeki sanayi faaliyetleriyle adından söz ettiren sanayi devinden dev bir yatırım daha geldi. Yapılan yatırımın yanı sıra istihdam kapasitesinin 500 kişiye ilave olarak 100 kişiyi daha istihdam edilebilecek olan bu tesisin ülkemiz ekonomisine katkı sağlaması gurur ve onur verici bir durumdur.” İfadelerini kullandı.
“ÜRETENİN YANINDAYIZ”
Şehre bir çivi çakanın her daim yanında olduklarını belirten Başkan Kahraman, “Sivil Toplum Kuruluşu olarak ülkemizde gerek yerel gerekse ulusal yatırımlar yapan firmaların yanındayız. Hekimoğlu gibi Trabzon’a yatırım yapan hemşerilerimizin her daim yanındayız. Biz STK’lar olarak kentimize katma değer sağlayan, yatırım yapan tüm işadamlarımızın destekçisiyiz. Trabzon’un katlanarak artan nüfusunu yatırımlarla bu kentte istihdam edebiliriz. Hekimoğlu ailesine bu duyarlılığından ötürü teşekkür ediyorum. Yatırımların daha çok artmasını umut ediyorum.” ifadelerini kullandı.