Uzun yıllar muayenehane hekimliği de yapmış olan Genel Cerrahi Uzmanı  Op.Dr.Ayhan Çağılcı ve eşi Dahiliye  Uzm.Dr.Figen Çağılcı ile kendi muayenehanelerinde elbirliğiyle sağlık hizmeti hizmetine başlamanın haklı gurur ve mutluluğunu yaşıyor.Biz de Trabzonhaber24.com ailesi olarak kendilerini tebrik ediyor,başarılarının devamını diliyoruz.
    Op.Dr.Ayhan Çağılcı özellikle hemoroid hastalıklarının tedavisi konusunda ve ileri anal bölge operasyonlarında oldukca yoğun bir çalışma sergilemekte ve toplumda bir çok insanı sağlığına kavuşturmadaki başarılarını tüm kamuoyu taktir ile karşılamaktadır. 
 

Hemoroid, Fistül, Karın Duvarı Cerrahisi, Acil Cerrahi Ve Troid Cerrahisinde Türkiye’nin Rekortmen Cerrahlarından Olan Başhekim Opr. Dr. Ayhan Çağılcı 

AYHAN ÇAĞILCI KİMDİR ?
Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinden Mezun Olduktan Sonra Türkiye’nin Çeşitli İllerinde Hekimlik Yapan, Genel Cerrahı Ana Bilim Dalındaki Uzmanlığı İle Birlikte Sürmene Devlet Hastanesinde Başhekim Olarak Hizmet Veren, Hizmeti Verirken Binlerce Ameliyatla İnsanlara Şifa Dağıtan Opr. Dr. Ayhan Çağılcı Yıllarını Verdiği Kanuni Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’nden Emekli Olduktan Sonra şuan itibari ile Şana'da Eşi Uzm.Dahiliyeci Dr.Figen Çağılcı ile kendi muayenelerinde hizmete devam ediyorlar . 

Sürmene Devlet Hastanesi'nde 7 yılda 4 Bin ameliyat yapan ,Kaşüstü Kanuni Eğitim Ve Araştırma Hastanesinde Günde Ortalama 15-20 ameliyata İmza Atan, Yıllık Ameliyat Performansı 1500, Poliklinik Performansı İse 12 Bin Olan Ayhan Çağılcı Özellikle Homoroid, Fistül, Karın Duvarı Cerrahisi, Troid Cerrahisi Ameliyatları Konusunda Türkiye’nin En Önemli İsimlerinden Biri Olarak Bulunuyor Ve Yurtdışından da Hastası Geliyor.

Editör: Muharrem Altıntaş