Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ bir dizi ziyarette bulunmak üzere Trabzon'a geldi. Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nde basın mensuplarıyla bir araya gelen Başkan Ümit Özdağ açıklamalarda bulundu.

IMG_4109

Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP Genel Başkanı Özel’i Kabul Etti Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP Genel Başkanı Özel’i Kabul Etti

Ümit Özdağ, "Zafer Partisi'nin Karadeniz ziyaretler kapsamında Trabzon'dayız. Bu ziyaretler kapsamında adliyeye de gideceğim ve dava açacağım. İdare mahkemesine. Buradan verdiğim dilekçe iletilecek. Diyarbakır'da 12 km'lik bir bulvara kayyum vali ile terörist Şeyh Said'in isminin vereceği duyuruldu.

IMG_4115
Bu konuda yürütme durdurma kararı alınmasını isteyeceğim. Bu konuyu sürekli gündemde tutacağım. Fuat Uğur isimli zat Şeyh Said meselesini kaşıyabileceğimi ifade etmiş. Erzurum'da Hakkâri'de her yerde bunu söylerim ben. Onlar Türkiye'nin her yerinde vatan haini teröristtir.

IMG_4124

Dün de yaptığım açıklamayı tekrarlıyorum. Diyarbakır Valisini emniyet müdürünü göreve çağırıyorum. Erzurum'da ziyaretimiz sırasında herhangi bir provokasyona fırsat verilmemesi için göreve davet ediyorum. Zafer Partisi'ne ve bana hakaret ve iftiralarla yayın yapan Yeni Şafak isimli kağıt parçasının manşeti de teğmenler cuntasıyla ilişkim olduğu iddia edilmiş. Ordu siyaset ilişkilerini ven iyi bilirim. Teğmenler cuntası olmaz.

IMG_4125-1
Okulları Siyaset Alanına Çevirmeyin
Milli eğitim bakanının mecliste yaptığı konuşmada tarikat ve cemiyetleri milli eğitime sokma konusunda ısrarcılar. Çocukların dağa gitmesini engelledikletini söylüyorlar. Tarikat ve cemiyetleri işi mi çocukların dağa gitmesini önlemek. Milli eğitim bakanı olarak sen ne yapıyorsun. Fetöcüler dağa gitmedi ama Meclisi basıp bombaladılar. Bugün Türk çocuklarını tarikatların eline teslim ediyorlar. Gençlik bunlara direnecektir. Okulları siyaset alanına çevirmeyin. Bu milli eğitim bakanı Türkiyede adaletli bir sistem kurunca hukuk önünde hesap verecektir" ifadelerini kullandı.

Editör: Muharrem Altıntaş