Şimdi hiç sesleri çıkmıyor seçim var diye. Yoksa kıyamet kopacak orada” dedi.

7d2a5931-1b61-4ac2-84fa-4f059c61c8f2

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Şalpazarı’nda vatandaşlarla bir araya geldi; “Ya teröristlerle iş birliği yapanlar kazanacak ya teröristlerle mücadele eden Recep Tayyip Erdoğan kazanacak dedik. Teröristlerle mücadele eden Recep Tayyip Erdoğan kazandı. Ya milli manevi değerlerimize saldıranlar kazanacak ya da Ayasofya’yı dünyanın hizmetine açan Recep Tayyip Erdoğan kazanacak dedik. Recep Tayyip Erdoğan kazandı. Ufak bir eksiklik kaldı. O eksikliği çok daha fazlasıyla pazar günü tamamlayacağız. Şalpazarı’na büyük iş düşüyor. Şalpazarlı birisi niye Kemal Kılıçdaroğlu’na oy verir? Bir vizyon mu var? Bir proje mi üretmiş? Hayatı boyunca iki tane taşı üst üste koymuş mu? İş nedir, milleti yönetmek nedir, millete hizmet etmek nedir hiç bilirler mi?” ifadelerini kullandı.

4acbc455-00ac-4c58-afde-26cfe2bc3d55

NAMUS SÖZÜ VERİP 25 BİN KİŞİYİ İŞTEN ATARSAN MİLLET ŞAMARINI SANDIKTA VURUR

2019 yerel seçimlerinde milletin CHP’li belediyelere fırsat verdiğini belirten Karaismailoğlu, “hizmetiyle gündeme gelen bir tane CHP’li belediye gördünüz mü” diye sordu. Bakan Karaismailoğlu, “Göremezsiniz, öyle bir dertleri, tasaları yok. 21 yıldır Cumhurbaşkanımız liderliğinde AK Parti, hem memlekete huzur ve güven ortamı getiriyor hem de vatandaşımız CHP’li belediyelerimizin insafına kalmasın diye yüzüstü bıraktıkları projeleri tamamlıyor. Duvarlara ‘söz’ yazmakla bu işler olmaz. O sözü eserlerinle ortaya koyacaksın. Namus sözü verip 25 bin kişiyi işten atarsan millet şamarını sandıkta okkalı bir şekilde vurur” diye konuştu.

8400514e-2472-481c-a2e1-f56d485d3d88
PAZAR GÜNÜ EKSİK KALAN MAÇIMIZI BİTİRECEĞİZ


Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde iki adayın olduğunu kaydeden Karaismailoğlu, bir tarafta dünyanın Recep Tayyip Erdoğan’a ne diyor diye baktığını bir tarafta da bir tane işiyle anılmayan adayın olduğunu söyledi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, şunları kaydetti:
“Dünyada bu kadar vizyonsuz ve çapsız bir insan aransa Kemal Kılıçdaroğlu’ndan daha iyisini bulamazlar. İşsizliği muhtarların yanına özel kalem müdürü koyarak çözecekmiş. Biz bunları unutmadık. Kovid-19 pandemiyi sıfır kağıt dağıtarak çözecekti. ‘Sabiha Gökçen Havalimanı yapacağınıza gidin Tuzgölü’ne Alabalık tesisi yapın’ diyin diyorlardı. Bu kadar vizyonsuz ve çapsız. O yüzden bir Şalpazarlı nasıl oy verebilir? 14 Mayıs’ta sonuçları gördünüz. Toplamı yüzde 1 bile etmeyen 4 partiye 37 tane milletvekili verdi. Bir de hesap uzmanı. Hesap uzmanı bu kazığı yedi. İşte bunun hesabını CHP’liler pazar akşamı verecek. Şimdi hiç sesleri çıkmıyor seçim var diye. Yoksa kıyamet kopacak orada. Pazar günü eksik kalan maçımızı bitireceğiz. Çok güçlü bir şekilde liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’dır diyeceğiz. Bütün Türk Cumhuriyetleri, mazlumlar, bütün Müslüman coğrafyası sevinecek, bayram yapacak.”

89145e4d-7696-4e06-b375-dd14e676b042

ŞALPAZARI ÇEVRE YOLU’NU EN KISA SÜREDE BİTİRECEĞİZ 

Çok güzel günlerin beklediğini dile getiren Karaismailoğlu, pazar günü yapılacak seçimlerin ardından işlerine bakacaklarını ifade etti. Zigana Tüneli ile Bolu Dağı Tüneli’nin yapım sürecini kıyaslayan Karaismailoğlu, Şalpazarı’nda devam eden Çevre Yolu’nu en kısa sürede bitireceklerini bildirdi. Vatandaşın konforu için ne gerekiyorsa yapacaklarını kaydeden Karaismailoğlu, pazar günü dünya liderinin seçileceğini ve sorumluluğun çok büyük olduğunu sözlerine ekledi.

Bakan Karaismailoğlu, ayrıca Çarşıbaşı, Vakfıkebir, Beşikdüzü’nde AK Parti ilçe başkanlıklarını ziyaret etti ve partililerle bir araya geldi.

Editör: Muharrem Altıntaş