Trabzon'un Of İlçesinin Dumlusu Mahallesinde üretilen Televizyon ve Telefon ekran koruyucuları  başta Amerika olmak üzere 6 ülkeye ihraç ediliyor.


 
Trabzon’un Of ilçesi geçleri Türkiye’nin ithal ettiği  telefon ekran koruyucularını üreterek 6 ülkeye ihraç etmesi bölgede sevinçle karşılandı.
 
İki ülkeden hammaddesini ithal ederek 6 ülkeye ihraç eden  OF GLASS Markalı işletme Müdürü Hakan Tüfek,”Ürettiğimiz televizyon ve telefon ekran koruyucuları ebedi garanti olduğunu belirterek,”Televizyon ve telefonlar kırılır ama ürettiğimiz koruyucu ürünlerin kırılmazı,çizilmesi ve darbe yemesi mümkün değil.Bu ürünlerimizi 81 ilimizde açtığımız şubelerle vatandaşlarımıza kaliteli ve kalıcı ürün sunuyoruz.”dedi.


 
Amerika’nın yapamadığını Oflular geçler yapıyor.
Televizyon ekran koruyucusunu Doğu Karadeniz Bölgesinde tek ,Telefon ekran koruyucusunu ise Türkiye’de ilk kez Trabzon'un Of İlçesinin Dumlusu Mahallesinde üretildiğini de vurgulayan Tüfekçi,” Başta Amerika,Kanada,Almanya Kıbrıs ve Libya gibi sayılı ülkelere ürünümüzü ihraç ediyoruz.İthal edilen ürünlerin dayanıklılığı yok denecek kadar az.Az olması da bayilerin daha çok ürün satmaları işine geliyor.Bizim ürettiğimiz ve ihraç ettiğimiz ürünlerin kırılması,çizilmesi ve hasar görmesi mümkün değil.”Şeklinde ifadelerini dile getirdi.
7 Uzman personelin çalıştığı ve Günde 200 Televizyon 10 binin üzerinde de Telefon ekran koruyucusu üreten işletmemenin Of’a 2.Selçuk Bayraktar geldi diye değerlendirilerek vatandaşların takdirini aldılar.
ŞEMSETTİN ÖZTÜRK