AK Parti Diyarbakır Milletvekili Suna Kepolu Ataman ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman’ın sahibi olduğu Foleya Mountain Resort, 3. Uluslararası Elmas Ödülleri kapsamında “Yılın Öncü ve Lider Dört Mevsim Doğa Konseptli Otel Markası” ödülünü aldı. İstanbul’da düzenlenen törende ödül, Suna-Atilla Ataman’ın oğlu Ağasar Mirhan Ataman ve Genel Müdür Necati Ataman’a takdim edildi.

bb7fbdf2-6a42-49f7-8417-37a7061b5e89

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2019 yılında açılışı yapılan Foleya Mountain Resort, hizmet kalitesi ve misafir memnuniyeti ile öncü olmaya devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, tesisin açılışının ardından Suna ve Atilla Ataman’a övgüler yağdırmış, tesisi Türkiye’ye örnek göstermişti. Ziyaretçilerini kendisine hayran bırakan Foleya Mountain Resort, bu yıl 3.’sü düzenlenen Uluslararası Elmas Ödülleri töreninde “Yılın En İyi Dört Mevsim Dağ Oteli” seçildi. 
22229a51-38de-41bb-9a2e-3c1ab7decb63

TÜRKİYE’NiN EN İYİSİ 
İstanbul Hilton Bomonti Hotel’de düzenlenen tören; iş, sanat, medya ve cemiyet dünyasını bir araya getirdi. Pınar Altuğ Atacan ve Ceyhun Yılmaz’ın sunuculuk yaptığı gecede, Ataman ailesinin Trabzon’a kazandırdığı doğa harikası Foleya Mountain Resort, alkışlar eşliğinde Türkiye’nin en iyisi unvanının sahibi oldu. 
 8af746cc-256d-450e-9dbc-c15f1f321fb0
ONUR DUYDUK
Trabzon’un Tonya ilçesine bağlı Erikbeli Yaylası’nda konuklarına sıra dışı bir deneyim sunan Foleya Mountain Resort’un ödülü, Suna-Atilla Ataman’ın oğlu Ağasar Mirhan Ataman ve Genel Müdür Necati Ataman’a takdim edildi. “Yılın Öncü ve Lider Dört Mevsim Doğa Konseptli Otel Markası” unvanına layık görülmekten onur duyduklarını belirten Genel Müdür Necati Ataman, “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her bir misafirimize unutulmaz deneyimler sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Editör: Muharrem Altıntaş