IMG_6553
TTSO heyeti, Anıtkabir ziyaretinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve bakanların da katılımıyla düzenlenen törende yer aldı. TTSO Başkanı Erkut Çelebi, 365 oda – borsaya teslim edilecek TOGG araçların sıralama kurasında 55’inci sırayı çekti.

IMG_6559

ANITKABİR ZİYARET EDİLDİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 79’uncu Genel Kurulu Ankara’da başladı. Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı temsilen genel kurula Meclis Başkanı M. Şadan Eren, Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi, genel kurul delegeleri Temel Albayrak, Vedat Muhcu, Nurbanu Uzun, Nazım Çiçek, Ahmet Akyüz, Alaattin Aydın, Aytaç Aydoğan ve Genel Sekreter Ali Rıza Kul katıldı. TOBB’un 79’uncu Genel Kurulu kapsamında, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Genel Kurul Divanı, TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri, Konseyler, oda, borsa başkanları ve delegeler ile Anıtkabir’i ziyaret ederek, Ata’nın huzurunda saygı duruşunda bulundu. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ile TOBB Genel Kurul Başkanı Hüseyin Çevik’in Anıtkabir Şeref Defteri’ni imzalamasının ardından toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.

IMG_6560

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN VE BAKANLAR TÖRENE KATILDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve bakanların katılımıyla TOBB 79. Genel Kurulu kapsamında Birlik merkezinde Hizmet Şeref Belgesi Takdim Töreni düzenlendi. TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkiye'nin seçim sürecini sükunetle tamamladığını belirterek, "Artık seçimleri geride bırakma, dengeleri yerine oturtma, daha huzurlu, daha mutlu ve daha müreffeh bir Türkiye için hep birlikte çok çalışma zamanıdır" dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 81 vilayette faaliyet gösteren 365 oda ve borsanın tamamını, 1,8 milyona yaklaşan üyenin hepsini birer "Alperen" olarak gördüklerini belirterek, "Sizlerin şahsında, büyük ve güçlü Türkiye idealine sahip çıkan TOBB üyelerine, ülkem ve milletim adına teşekkür ediyorum" diye konuştu. "Türkiye'ye hizmet mücadelemizde bugüne kadar hep sizlerle yol yürüdük. Ne yaptıysak beraber yaptık, sırt sırta vererek beraberce başardık" diyen Erdoğan, demokrasiye yönelik tehditlere de beraber göğüs gerdiklerini dile getirdi.

IMG_6558

BAŞKAN ÇELEBİ TOGG KURASI ÇEKTİ

TOBB 79. Genel kuruluna katılan 365 oda – borsa başkanı ayrıca TOGG kurası da çekti. Oda ve borsalara teslim edilecek TOGG araçlar için gerçekleştirilen kura çekiminde TTSO Başkanı Erkut Çelebi 55’inci sırayı çekti. TTSO’nun TOGG aracının kısa süre içinde teslim edileceği vurgulandı.

IMG_6557IMG_6556IMG_6554IMG_6555IMG_6553

Editör: Muharrem Altıntaş