Hüseyin Avni Aker Millet Bahçesi’ndeki konser muhteşem bir kalabalık önünde yapıldı.

IMG_5837

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ve eşi Şenay Ustaoğlu hanımefendi, AK Parti Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın, Ortahisar Kaymakamı Gürkan Demirkale, TRT Radyo Dairesi Başkanı Hamit Yaz, TRT Trabzon Müdürü Sami Serdar Şişman, TRT Trabzon Radyo Müdürü Yavuz Üçüncü ve çok sayıda katılımcının izlediği programın sunuculuklarını Ayfer Durak ve Hakan Urgancı yaptılar.

IMG_5835

TRT Ankara, İstanbul ve İzmir Radyosu sanatçılarının yer aldığı muhteşem geceyi TRT’nin deneyimli şeflerinden Mustafa Acar yönetti. 
IMG_5833

TRT Müzik kanalının yanı sıra TRT Türkü ve TRT Nağme radyolarından da canlı olarak yayınlanan programda Özlem Ünger, Ezgi Azizoğlu Çiğiltepe, Ünal Sofuoğlu, Tuğba Ger, Hüseyin Balcı, Tuncay Kemertaş, Ayfer Er, Esra İçöz, Nevra Günay ve Suat Erdil sahne aldılar. 
IMG_5834

Programın sonunda Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu TRT Radyo Dairesi Başkanı Hamit Yaz’a çiçek takdim ederken Başkan Yaz da, Vali Ustaoğlu’na TRT’nin nostaljik radyosunu hediye etti. Vali Ustaoğlu ve başkan Yaz daha sonra çiçekleri başta koro şefi Mustafa Acar olmak üzere tüm orkestra ekibi ve solistlere takdim ederek güzel gece için tebrik ettiler.

IMG_5836IMG_5829IMG_5830IMG_5831IMG_5828

Editör: Muharrem Altıntaş