Terminale otobüsler konvoylarla giriş yaptı. Şehirler arası otobüsler, 36 senelik eski terminal binasından modern binaya kavuştu. Gece yarısı itibari ile şehirlerarasına gidecek otobüsler çıkışlarını yeni terminalden aldı. 

IMG_6310-1

KONFORA KAVUŞTUK

Trabzon otobüsçüler ve esnaflar dernek başkanı Şenol Akbulut, “36 yıllık terminal binamızdan ayrılmanın üzüntüsünü tabii ki üzüntüsünü yaşıyoruz. Bir dakika geçmeden de yeni terminalimizin sevincini yaşıyoruz. Artık terminal kurumsal bir kimliğe kavuştu. Hem yolcularımız hem de işletmeciler olarak bizler konfora kavuştuk” dedi.

VATANDAŞA HİZMET

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Fatih Bayraktar, “Trabzon Büyükşehir Belediyemizin yeni terminali şehrimize ve hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun. Trabzon’a güzel ve konforlu bir yapı kazandırıldı. Süreci başından itibaren takip eden Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu’na çok teşekkür ediyorum.


Vatandaşlarımızın her hangi bir sıkıntı yaşamaması için mevcut terminalden yeni terminale transfer hizmetleri de ücretsiz olarak verilecektir” diye konuştu.

Editör: Muharrem Altıntaş