Dün hayatını kaybeden Trabzonspor’un Kurucu Başkanı ve eski Asbaşkanı Nizamettin Algan (93) için bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde tören düzenlendi.

 IMG_9073

Dün hayatını kaybeden Trabzonspor’un Kurucu Başkanı ve eski Asbaşkanı Nizamettin Algan (93) için bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde tören düzenlendi.

IMG_9008-1

Trabzonspor Kulübü’nün Kurucu Başkanı ve eski Asbaşkanı Nizamettin Algan, bir süredir tedavi gördüğü Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

IMG_9029-1

Trabzonspor'da yaşayan son 2 kurucu üyesinden biri olan Algan bugün son yolculuğuna uğurlanıyor.

IMG_9044-1

Törene Trabzonspor Asbaşkanı Zeyyat Kafkas,Trabzonspor Genel Sekreteri Av.KemalErtürk ve yöneticiler, Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen, CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez,CHP Trabzon eski milletvekili Volkan Canalioğlu, Trabzonspor eski başkanı Ahmet Ağaoğlu ,eski yönetici Şemsettin Hancı,Lokman Sadıklar,eski Asbaşkanlardan  Ömer Sağıroğlu ,Hayrettin Hacisalihoğlu ve yönetim kurulu üyeleri,Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica, Trabzon Sporcu Değerlendirme Merkezi Müdürü İsmail İnan,Trabzonsporlu futbolculardan Uğurcan Çakır, Abdülkadir Ömür ile Hüseyin Türkmen ,TTSO Başkanı Erkut Çelebi ve camiadan sevilen isimler katılırken İstanbul Büyükeşhir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ise çelenk gönderdi.

IMG_9111

KAFKAS, ‘BİZE HER ZAMAN YOL GÖSTERİCİ OLMUŞTUR’

Trabzonspor Asbaşkanı Zeyyat Kafkas yaptığı açıklamada, ‘Moralimiz bozuk tansiyonlu bir şekilde yanına ne zaman gitsek rahatlardık. Bize her zamna yol gösterici olmuştur. Kendisine tekrar rahmet diliyorum. Tüm camianın başı sağolsun’ dedi.

IMG_9050
SÜRMEN, ‘ÇOK DERSLER ALDIK’

Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen ise, ‘’Nizamettin Algan ailesi adına hepinize hoş geldiniz diyorum. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Nizamettin ağabeyi onu sevenleri hitap ettiği gibi anlatmak istiyorum. Gerçekten farklı bir yapıda sizinle aynı şeyi düşünmeyebilir ama sizin yanlışınızı güzel bir üslupla anlatırki siz bile ayrılırken onun söylediklerini ilke edinerek Trabzonspor’a katkı sağlamaya çalışırsınız. Yaşınının ilerlemiş olmasına rağmen benim ondan aldığım büyük dersler oldu. Trabzonspor’a ufak bir katkımız olduysa onun bize gösterdiği yolda yürümekten dolayı Trabzonspor’a katkımız olmuştur. Tüzük konusunda o kadar hassastı ki ilerlemiş yaşına rağmen komisyonlara bu tüzüğü okur bilgi verir ve hatalarımızı düzeltirdi. 'Camiaları yüceleten başarısı kadar değererine saygıdır' derdi’’

IMG_9054IMG_9047IMG_9038-1IMG_9031-1IMG_9079-1IMG_9086-1IMG_9097

Editör: Muharrem Altıntaş