“Her seferinde en az 4 oyuncu…”
IMG_5821

Trabzonspor’da teknik direktör Nenad Bjelica, takımdaki genç oyuncuların gelecekleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

U19’a değinen ve bundan sonraki hedeflerini açıklayan Bjelica, en az 4 oyuncunun A takım ile idmanlarda yer alacağını belirtti.

Bjelica açıklamalarında “Önümüzdeki sezon önemli hedeflerimizden bir tanesi, U19’dan her seferinde en az 4 oyuncunun bizimle birlikte A takımda idmana çıkabilmesi üzerine olacak."

"Antrenmana bizim ile çıkıp U19’da maça çıkacaklar. İçlerinde bizimle oynayabilme yeteneğine sahip biri çıkarsa bizimle oynayacak” ifadelerini kullandı.


IMG_5839
Trabzonspor’da Bjelica’dan transfer sözleri: “Çalışmaya aç oyuncuları alacağız”

Trabzonspor’un Giresunspor maçı hazırlıklarında teknik direktör Nenad Bjelica açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 36. haftasında Giresunspor ile deplasmanda karşılaşacak.
Bordo mavililerin karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdüğü antrenmanda teknik direktör Nenad Bjelica, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

IMG_5845

Bjelica, açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

“KENDİMİ ÇOK İYİ HİSSEDİYORUM”

Kendimi çok iyi hissediyorum. Ekibime çok iyi davrandılar. Zor bir zamanda takımı devir aldık. Yılsonu gelmişti ve çok bir hedef te kalmamıştı. Bizden önce hedeflere ulaşılamamıştı. Bu durum da bizim işimizi zorlaştırdı. Bunu bilerek geldik buraya. Bir ay geçtikten sonra kulübü, taraftarlarımızı tanıdık. Kimlerle devam edebiliriz bunu gördük. Haziran’da gelseydik 1 aya ihtiyacımız olacaktı bunlar için. Sonuçta istediğim gibi değildi. Sakatlıklar, kırmızı kartlar gibi sorunlar da oldu ama takımın çok daha fazlasını vereceğinden şüphem yok. Zaman geçtikçe daha iyi olacağımızdan şüphem yok. Son maç da güzel haberleri veriyor bize.

IMG_5821
"TAKIM İÇİN ÇALIŞMAYA AÇ OYUNCULARI ALMAYA ÇALIŞACAĞIZ"

Çok yarışmacı bir takım olmasını umuyorum. Bunu üzerine çalışıyoruz. İyi oyuncuları katmaya çalışıyorum. Takım için çalışmaya aç oyuncuları almaya çalışacağız. Oyuncu maaşları konusunda dikkatli olacağız ama bu bizim için bahane olmayacak. Çok iyi oyuncular katacağız aramıza. Önümüzdeki sezon hedefimiz Trabzonspor’un en yukarıda olabilmesi. Kupalar kazanabilmek için mücadeleye her zaman devam edeceğiz.

“KALACAK VE GİDECEKLERLE İLGİLİ FİKRİM ÇOK NET”


Fikrim çok net. Kalacak oyuncularla ilgili ve geleceklerle ilgili… İstediğimiz oyuncuları alabilecek miyiz bunu hep birlikte göreceğiz. Takımın çok iyi geliştiğini düşünüyorum. Son maçta çok daha iyi bir oyun ortaya koyduk. Takım büyüyerek gelişecek. Biz de bu yolda ilerliyoruz.

“OYUNCULARIN KAFALARINDA SORU İŞARETLERİ OLABİLİR”

Oyuncular için de sorunlu bir sezon oldu. Abdullah Hoca’nın ayrılışı-bizim gelişimiz arasındaki süreçte oyuncuların kafalarında soru işaretleri olabilir. Öyle bir dönem yaşandı tabii ki. Takımı hazırlayabilecek zaman değil. O yüzden adım adım ilerleyerek antrenmanların yoğunluğunu buna göre ayarlayarak gitmeye çalışıyoruz. Yaz kampında 6 haftalık çalışma sürecimiz olacak. Yeni sezonun ilk maçında da takımı yüzde 100 hazır hale getirmeye çalışıyoruz.


“KİRALIKLAR, GENÇLER, TÜM OYUNCULARIMIZI TAKİP EDİYORUZ”

Tüm oyuncularımızı takip ediyoruz. Kiralıklar, gençler… Hepsi hakkında fikrimiz var. Oturup ne yapabiliriz diye konuşacağız. Son bir ayda genç arkadaşlardan bizimle birlikte idmanlara çıkanlar oldu. 4 gencimiz bizle idmanlara çıktı. Sezon sonuna kadar onları idmanda görmek istiyoruz. Sonrasında nerede olabilirler bunları konuşacağız.

GENÇLİK PLANI

Önümüzdeki sezon önemli hedeflerimizden bir tanesi, U19’dan her seferinde en az 4 oyuncunun bizimle birlikte A takımda idmana çıkabilmesi üzerine olacak. Antrenmana bizim ile çıkıp U19’da maça çıkacaklar. İçlerinde bizimle oynayabilme yeteneğine sahip biri çıkarsa bizimle oynayacak.

Editör: Muharrem Altıntaş