Trabzonspor, Spor Toto Süper Ligin 36. Haftasında deplasmanda oynayacağı Giresunspor maçı hazırlıklarına bugün yapacağı antrenman ile devam edecek.
Bordo – Mavililerde bugün antrenman öncesinde genç yıldız adayı Arif Boşluk basın toplantısı düzenleyerek soruları yanıtladı. 
IMG_5790

HAMSİK DÜNYA YILDIZI

Arif Boşluk'un konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde: 

Kendi adıma konuşursam rahatım. Ağabeylerim olumlu yaklaşıyor. Marek Hamsik dünya yıldızı bir şey demesine gerek yok. Ne yaparsa yapmaya çalışıyoruz saygımızı eksik etmiyoruz. Biz de öyle olmaya çalışıyoruz. Her zaman çalışıp bu şansı bekliyoruz. Ahmetcan geldi oynadı transferini de yaptı. Kötü talihsiz bir gün olduğu zaman toparlayamadığı zaman sönüp gidiyor bazen de. Benim de şans güldü yüzüme, böyle devam etmek istiyorum. Eksiklerim olduğunu daha fazla çalışmam gerektiğini biliyorum. Buna göre de oynamaya devam edeceğim. Trabzon taraftarı güzel bir taraftar iyi oynadığı zaman hep arkanda oaln bir kitle. Şampiyonluk döneminde hep doluydu, belki olduğumuz durumdan dolayı bizi yalnız bırakıyorlar ama geleceklerine inanıyorum.  

IMG_5797
ÇALIŞMALARIMI ARTTIRDIM

Hepimiz ekstra çalışıyoruz, haftada yoğun antrenman varsa dinlememiz gerekiyor. Şimdiki hocalarımız çok yardımcı oluyor. Haziran 7’sinde son maçı oynayacağız. Çalışmalarımı arttırdım, ben oldum dersem bitmişim demektir. Baskıyı kaldırabilmek önemli, yeteneğini gösterdiğin zaman her şey oluyor zaten.  Alaba’yı örnek olarak görüyorum, şu an sol bek olarak. Davis’i örnek alıyordum. En sevdiğim lig premier lig, oralara kadar çıkmak isterim. Hayalim Trabzonspor’da oynamaktı onu devam etmek ve çıkabileceğim yere kadar çıkmak isterim.  

UNUTAMADIĞIM BİR ÇOK MAÇ VAR

Altyapıda şampiyonluk yaşadım unutamadığım bir sürü maç var. A takımda ilk maçım Hull City’e karşı oldu. Diğer maçlarda o kadar heyecanlanmadım. Samsun maçı Fenerbahçe maçı Karagümrük maçına girdim. Giydiğim formaları saklıyorum. Fazla da heyecanlı değilim kişilik olarak.  

BOŞLUK ;FENERBAHÇE MAÇI FARKLI BİR DUYGUYDU

Fenerbahçe maçı farklı duyguydu. İlk derbimi kazanmak isterdim. Tecrübe oldu.  

Genelde milli takım sürelerini talihsiz geçirdim ilk hedefim Ümit Milli. Sol bek mevkisinde neden ben oynamayayım, uygun görürseler formayı alayım

Editör: Muharrem Altıntaş