Asbaşkan Ertuğrul Doğan Kongreye tek liste olarak girdi.

Doğan’ın listesinde bulunan Nevzat Kaya da Haber61 mikrofonlarına yaptığı açıklamada “Maddi sonuçları büyük olacak projelerimiz var” ifadelerini kullandı.

Kaya şu ifadeleri kullandı:


Trabzonspor benim çocukluk aşkım. 1997-2000 yılları arasında efsane başkan Mehmet Ali yılmaz bey ile bu görevi yapma şerefine nail olmuştum. Trabzon ile hiçbir zaman bağım kopmadı. Koltuğumuz vardı sonra da çok şükür locamız oldu.


Sonraki süreçte gelen her yönetimin maddi manevi yanındaydım çünkü biz Trabzonsporluyuz, üstümüze ne zaman görev düşerse yapmaya hazırız.

Ertuğrul başkan benim hem dostum hem de aile dostum. Bu göreve talip olurken benimle çalışmak istediğini söyledi ben de seve seve kabul ettim. Zor bir görev. Hem saha içinde hem de saha dışında bu sene çok geriye düştük. İnşallah biz bu zor durumun altından kalkacağız. Çünkü bizim ciddi ve maddi sonuçları büyük olacak projelerimiz var. Kısa vade, orta vade ve uzun vadede projelerimiz var. Bunları başardığımızda inşallah Trabzonspor’u borçsuz bir döneme getireceğiz.

Altyapı konusunda sene başından beri yabacı bir firma ile çalışılıyor, son aşamaya geldi. Onun raporunu gördükten sonra orada bir hamle yapacağız.