Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman, Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından Trabzonspor-Adana Demirspor maçına davet edilen yaklaşık 250 depremzedeyi karşılaşma öncesi ziyaret etti.

 

Bu akşam Akyazı Stadyumu’nda oynanan Trabzonspor-Adana Demirspor maçının çok özel misafirleri vardı. Gençlik Spor İl Müdürlüğünün daveti üzerine maça gelen, aralarında çocukların da olduğu yaklaşık 250 depremzede, ellerinde Türk bayrakları ve üzerlerinde Trabzonspor formasıyla renkli görüntüler oluşturdu. Trabzon’a gelen depremzedeleri ilk günden itibaren konaklama merkezlerinde ziyaret ederek yalnız bırakmayan Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman, stadyumda da misafirlerle özel olarak ilgilendi. Bulundukları tribünde ziyaret ettiği depremzedelerle maç başlayana kadar sohbet eden Ataman, bir istekleri olup olmadığını sordu. Başkan Vekili Ataman daha önce de Trabzonspor-Basel maçında Büyükşehir’in locasını depremden etkilenen şehirlerden Trabzon’a gelen çocuklara tahsis etmişti.  

BAŞKAN ZORLUOĞLU’NUN SELAMINI İLETTİ
Trabzon Büyükşehir Belediyesi olarak depremin yaralarını sarmak için tüm güçleriyle çalıştıklarını belirten Başkan Vekili Ataman, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Murat Zorluoğlu; Kahramanmaraş, Elbistan, Gaziantep, Hatay arasında adeta mekik dokuyarak depremzedelerin sıkıntılarıyla ilgileniyor. Biz de depremin ardından Trabzon’a yerleşen kardeşlerimizi bir an olsun yalnız bırakmıyoruz. Talepleriyle, sıkıntılarıyla yakından ilgileniyoruz. Bu akşam da Gençlik Spor İl Müdürlüğümüzün davetlisi 250 vatandaşımızı maç izleyecekleri tribünde ziyaret ettim. Trabzon’da olmaktan çok mutlu olduklarını görünce biz de mutlu oluyoruz. Kendilerine Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu’nun selamlarını ilettim” ifadelerini kullandı.