Hayri Gür Spor Salonu’nda düzenlenen törene Amatör Branşlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Derviş Köz, Amatör Branşlar Koordinatörü Osman Arz ile antrenörlerimiz ve sporcular katıldı.

IMG_1241

Amatör Branşlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Derviş Köz açılışta yaptığı açıklamalarda, “Sporcularımıza hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. Öncelikle sizlere Başkanımız Ertuğrul Doğan’ın selamlarını getirdim. Trabzonspor’un projesi için buradayız. İyi ve sağlıklı insan yetiştirme projesinden bahsediyoruz. Projemiz Trabzon’da zaten var olan basketbol sevgisini daha da yükseğe taşıma projesidir. Çocuklarımıza ve velilerimize tekrar hayırlı olsun. Değerli antrenörlerimiz var. Başarılarınıza inanıyoruz. Çocuklarımızın hepsini tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

IMG_1242

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri saat 10.00 ile 12.00 arasında gerçekleştirilecek olan antrenmanlar, görevli antrenörler eşliğinde takip edilecek.

IMG_1245

Antrenörlerimizin gözlemleri ve eğitimleri sonucunda yetenekli bulunan sporcular, kulübümüzün mevcut altyapı takımlarına lisanslı oyuncu olarak dahil edilecek.

IMG_1244

Yaşları 6-16 arasında değişen erkek ve kız sporcuların katılım sağladığı Basketbol Yaz Okulu çalışmalarımız 1 Eylül Cuma günü sona erecek.

Editör: Muharrem Altıntaş