Alkışlar 
Ali Haydar Baş ve 
Hüseyin Salimoğlu'na

1e9427f4-9eb7-4ba4-b911-394cb59dddb8

Hayırseverler, İPA Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Salimoğlu ve ATA Petrol İnşaat Tasarım Şirketi  sahibi aynı zamanda Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Ali Haydar Baş tarafından hastaneye 2 adet Ultrasonografi cihazı bağışlandı. Bağışlanan Ultrasonografi cihazları hastanenin Tüp Bebek Merkezi ve Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniğinde hizmet verecek.

0f5a4b66-aa76-4524-8810-47b9d67d9c28

Hastane Başhekimi Doç. Dr. Hasan Rıza Aydın, hayırseverliğin özünde insan sevgisinin yer aldığını, ve yapılan hayırların insan sağlığına hizmet vermeye devam etmesinin en güzel miras olduğunu belirterek bu anlamlı bağışlarından dolayı 2 isme teşekkürlerini sundu. Sağlık hizmetinin güçlenmesinde devlet ve vatandaş işbirliğinin önemli bir yer tuttuğunu, bağışlanan bu ultrasonografi cihazları ile hem bebek, hem anne sağlığına önemli katkılar verilebileceğini ve bu anlamlı bağışın diğer hayır severlere de örnek teşkil etmesini temenni ettiğini belirterek birlikte "inşallah nice güzel işlere imza atacağız" dedi. 
d30ecfec-186a-4c29-b509-e13660fce328

SÖZ KONUSU SAĞLIK OLUNCA... 
TTSO Başkan Yardımcısı, İş İnsanı Ali Haydar Baş ise böyle bir hayra vesile olunmasında aracı olduğu için Başhekim Hasan Rıza Aydın'a teşekkür ederek şu ifadelere yer verdi. "Böyle bir ihtiyaç olduğunu duyunca Hüseyin Salimoğlu bey ile konuştuk.  Sonuçta bu hastane bizim, devlet bizim, buraya gelen hastalar bizim eşimiz dostumuz, akrabamız. Tabi ki hastanede bu cihazlardan yok değil, fakat bizler en 2 tane en yenisini aldık. Yani hastalara daha kaliteli hizmeti daha az sürede sunmak adına üzerimize düşeni yapmak istedik. 
Bizleri bu güzel hayra vesile kılan Sayın Başhekimimiz Hasan Rıza Aydın ile birlikte hayrı gerçekleştirdiğimiz Hüseyin Salimoğlu kardeşimize çok teşekkür ederim."

 Hayırseverlere teşekkür takdiminde hastane yönetim ekibi ve Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Sorumlusu Prof. Dr. Yeşim Bayoğlu Tekin yer aldı.

Editör: Muharrem Altıntaş