Dün gece geç Trabzonspor'a destek amacıyla asılan afiş günün ilk saatlerinden itibaren şehrin bir numaralın gündemi olmayı başardı. 

Yaklaşık 2 ay süreyle çizim çalışması sürdürülen afişin üzerinde vefat eden eski Trabzonsporlu futbolcu ve teknik direktörlerden Özkan Sümer, eski kulüp başkanı Şamil Ekinci, teknik direktör ve futbolcu Ahmet Suat Özyazıcı, sanatçı Kazım Koyuncu, şehit Eren Bülbül ile Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı ve futbolcular yer aldı.

TS Grup Yönetim Kurulu Üyesi Buğra Bayraktar dün gece işlemiyle birlikte afişin asımını tamamladı.

"ÖMÜR BOYU SAKLANACAK"

61saat'e açıklamalarda bulunan Bayraktar "Güzel bir duygu, Trabzonspor sevgisinin şehre bu denli yansımasına ufak da olsa vesile olabildiysek ne mutlu bize. Sizin de emeğiniz var, değiştirdik, ora olmadı bura oldu dedik. Her gelen elinde telefonlarla bu anı ölümsüzleştiriyor. Hepimiz için ömür boyu saklanacak kareler bunlar."

KÖTÜ YORUM HİÇ OLMADI

Görüntülerin yayınlanmasıyla birlikte çok sayıda telefon aldığını ifade eden Bayraktar "Herkes duygularını öyle güzel ifade etti ki, hiç kötü bir yorum yakından uzaktan olmadı.Çok güzel olduğunu söylediler. Biz de duygulandık 2 aylık emeği oluştıurduk, Trabzonspor sevgimizi anlatmaya saatler günler yetmez. O duyguyla bu yorumlar birleşince bizim için daha farklı oluyor."

BALKONA 3 BOYUTLU KUPA YAPACAĞIZ


 
Balkona 3 boyutlu bir kupa yapacağını ifade eden Bayraktar "Balkonun üstüne bir kupa düşünüyğıruz. 3d şeklinde bir kupa oraya koyup insanların o kupayı tutarak anılarını daha da ölümsüzleştireceği bir an olsun istiyoruz. Meeydan’da bir kutlama olacağı söyleniyor, arka fonda da bu çalışmanın olması değer katacaktır. Birçok efsanemiz var ama cephemiz o kadar geniş değil. Çok düşündük yaparken, Eren’imiz Türkiye’nin bir değeri formalı fotoğrafı beni çok duygulanmıştırdı. Ona da en büyük yer verdik."
TEŞEKKÜRLERİNİ SIRALADI

"2 hafta araştırma yaptık. Hasan Can Dilber elini taşın altına koydu, tek tek çizdi. Ona teşekkür ediyorum. Çizdi oldu, olmadı bayağı da uğraştırdık. 61saat imtiyaz sahibi Erhan Esaspehlivan, Tayfun Çöpçü , Yusuf Rizeli ve Büyükşehir Belediye çalışanları yardımcı oldu. Teşekkür ediyorum. Kupa garantilendikten sonra futbolcu getirebiliriz.."

"ABDULLAH AVCI GELDİKTEN SONRA İNANÇ GELDİ"

Yeni bir dövme daha yapacağını ifade eden Bayraktar "10 Aralık tarihinde boynuma kupa dövmesi yaptırdım. Abdullah Avcı ile gelen bi etki olabilir, inanılmaz bir inanç geldi ve bu inancı sırtıma kazıyayım. Tarihini de attım altına, bundan sonra her sene. Sırtımı komple müze haline getirmek istiyorum. Bundan sonraki bütün kazandığımız kupaları düşünüyorum."

"TÜYLERİMİZ DİKEN DİKEN OLDU"

Meydan bölgeisnde afişi fotoğraflayan taraftarlar "Dün akşam sahurda gördüm, tüylerim diken diken oldu. Daha şampiyonluk görmedim, gördüm ama kutlayamadım. Bütün efsaneler burada, gerçekten mutlu oldum. Eren Bülbül şehidimiz var. İnşallah bu sene şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz. Kim yaptıysa emeğine sağlık, düşüncesi çok güzel bir düşünce. Trabzon’un bu şekile süslenmesini bekliyorum" ifadelerini kullandı.