IMG_4859
Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'ndeki basın toplantısına İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın,CHP Trabzon Milletvekili Aç.Sibel Suiçmez,CHP Trabzon İl Başkanı Dr. Nurcan Aşçı Demiröz, İyi Parti Trabzon İl Başkanı Fatma Başkan,Gelecek Partisi Trabzon İl BaşkanıHasan Kamil Velioğlu,Saadet Partisi Trabzon İl Başkanı Şahintaş,Demokrat Parti Trabzon İl Başkanı Ali Akar ,İyi Parti Ortahisar İlçe Başkanı Erdal Uzun katıldı.

IMG_4867
CHP Trabzon İl Başkanı Dr. Nurcan Aşçı Demiröz; Değerli İl Başkanlarım ve Milletvekillerimiz

IMG_4853

Çok Kıymetli Basın Mensuplarımız…

14 Mayıs tarihinde yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekili seçimi ilimizde %89 katılımla gerçekleşmiştir. Demokrasimize katkı sunan, oylarını kullanan tüm hemşerilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

14 Mayıs seçimlerinde seçmen iktidar partisine yetkiyi vermemiş hatta iktidar partisinden önemli bir oranda desteğini çekmiştir. Akp, seçim çalışmalarında kamu kaynaklarını ve kamu gücünü sınırsızca kullanmasına, devletin yayın organlarından yalan ve iftira kampanyaları yapmasına rağmen tarihinin en düşük oylarından birini almıştır. 
IMG_4837

14 Mayıs’ta sandıktan çıkan sonuç, halkımızın değişim isteğidir. 

Cumhuriyet tarihimizin en önemli seçimine giderken millet olarak birlik ve beraberliğimizi pekiştirerek cumhuriyetimize ve demokrasimize sahip çıkmak hepimizin görevidir. Milletimize verdiğimiz sözü tutmak için hep birlikte çalışmaya ve mücadele etmeye devam edeceğiz.

Halkımızı, yöneticilerin liyakatsizlikleri ve beceriksizlikleri nedeniyle içine düştüğü bu ağır ekonomik şartlardan kurtarmaya kararlıyız. 

IMG_4869

Tek adam rejimi olan bu ucube hükümet sistemiyle birlikte Adalet, Özgürlük, Hukuk ve Demokrasi alanında kabile devletleri seviyesine düşürülen Türkiye’mizi, yüksek demokrasi seviyesine çıkarmaya, müreffeh ve yaşanabilir bir TÜRKİYE haline getirmeye kararlıyız.

Terörist başı Apo’nun mektubunu meydanlarda okutanların, 

Kırmızı bültenle aranan Osman Öcalan’ı devletin ekranlarında konuşturanların, 

Devleti ele geçirme gayretindeki paralel yapılara her istediklerini verenlerin, 

Aziz Şehitlerimizi “kelle” diye tanımlayanların,

Emniyet müdürümüz Gaffar Okkan’ı şehit edenleri Gazi meclisimizde milletvekili yapanların, 

Sinan Ateş gibi bu ülkenin vatansever akademisyenlerinisokak ortasında katledenleri koruyanların,

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığını parayla satılığa çıkaranların

Bizlere vatanseverlik ve milliyetçilik dersi vermesini asla kabul etmiyoruz. 

Bizim vatan sevgimizin zekatı dahi Bu ihanetleri yapanlarıihya eder.

Bizlerin vatan sevgisini sorgulamak hiç kimsenin haddi değildir.

Bizler vatanımız, milletimiz ve gelecek nesillerimiz için bir aradayız.

IMG_4837IMG_4839

BİRLİKTE KAZANACAĞIZ…

İnanıyoruz ki Trabzon kazanacak. Türkiye kazanacak. Demokrasi kazanacak.

Biz buradayız!

Değerli Basın mensupları.

Sözlerimizi, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün gençliğe hitabesindeki günümüze ışık tutan ifadeleriyle noktalamak isteriz.

Bütün bu şeraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere, memleketin dâhilinde iktidara sahip olanlar, gaflet ve dalalet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler. Hatta bu iktidar sahipleri, şahsi menfaatlerini müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr-u zaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir.

Ey Türk istikbalinin evladı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen, Türk istiklal ve cumhuriyetini kurtarmaktır. Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur.

Kamuoyuna saygıyla arz ederiz.

Editör: Muharrem Altıntaş