Trabzon'da görev yapan polis memuru Hüseyin Uğurlu (40), yıllık izni için gittiği memleketi Osmaniye'de, komşusu balkondan havaya ateş açtı. Polis memuru Hüseyin Uğurlu uyardığı A.K. tarafından vurularak öldürüldü. A.K.,ise evinde av tüfeği ve baltayla yakalanıp, gözaltına alındı.

Olay, saat 09.00 sularında, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 8006'ncı Sokak'ta meydana geldi. Trabzon'da görevli polis memuru Hüseyin Uğurlu, Yıllık izni için gittiği memleketinde, ailesinin evindeyken, komşusu A.K., balkondan havaya tüfekle ateş açtı. Uğurlu, balkona çıkıp A.K.’yi uyardı. Şüpheli şahıs ateş etmeye devam edince Uğurlu ile aralarında tartışma çıktı. Büyüyen tartışma sokağa kadar uzandı. A.K. sokağa çıkan Uğurlu’yu av tüfeğiyle omzundan vurdu.

Çevredeki vatandaşların ihbarı ile olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekibinin müdahale ettiği Uğurlu, özel hastaneye kaldırıldı. Ameliyat edilen Uğurlu, durumu ağır olduğu için ambulans helikopterle Adana Şehir Hastanesi'ne sevk edilmesine karar verildi. Ancak Uğurlu'nun kalbi, helikoptere alındığı sırada durdu. Uğurlu, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.


Madde bağımlısı olduğu öne sürülen A.K., polis ekipleri tarafından evinde av tüfeği ve balta ile yakalandı. Şüpheli, sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.
Yetkililer olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Editör: Muharrem Altıntaş