IMG_6378
Bu soruya Başkan Zoruloğlu ise, “Bu sabah oradaydım. Orayı da gezdim. Hafriyat alımını bugün itibariyle durdurduk. Hafriyat alanı olarak Çarşıbaşı, Beşikdüzü ve Bulak’ta yeni bir yer belirledik. Oralara yönlendireceğiz. Daha büyük hafriyat alanları ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. 
IMG_3032

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi TİSKİ Genel Kurulu Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu başkanlığında bugün ve yarın da devam edecek toplantı ile devam edecek.

250 DÖNÜM KABA TESVİYE 1 AYDA TAMAMLANACAK

Beşirli Dolgu alanı ile ilgili konsept projemiz var. Nerelerde neler yapılacağı ile ilgili düşüncenin de ilerisine geçen AVAM Proje anlamında hazırlıklarımız var. Orayla ilgili en batısından başlayacağız. Deniz ve tahkimat tamamlanan kısım orası. 
O da yaklaşık 250 dönümlük bir alan. 150 dönümünün kaba tesviyesi tamamlandı. 100 dönümlük kısmının da kaba tesviyesini 1 ay gibi sürede tamamlamayı hedefliyoruz. Alt yapı anlamında ki içme suyu ve kanalizasyon anlamında tamamlayacağız. 

YAP İŞLET DEVRET MODELİYLE

Bizim aklımızda olan, orayla ilgili kiralama ya da yap işlet devret modeliyle yatırımcılara belirlediğimiz konsept projelerle yatırımcılara açmayı planlıyoruz. Tabi projeler büyükşehirin onayıyla.. 
Proje tamamlandığında meclisin onayına da gelecek. 
Hedefimiz Yomra’dan Akçaabat’a kadar kesintisiz sahil düzenlemesi… 
Parça parça yapıyoruz” dedi.

Editör: Muharrem Altıntaş