IMG_4329

DSİ Toplantı Salonu'nda yapılan değerlendirme toplantısına Vali Aziz Yıldırım’ın yanı sıra Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ortahisar Kaymakamı Gürkan Demirkale, İl Kültür ve Turizm Müdürü Tamer Erdoğan, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkut Çelebi,KTÜ Rektörü Prof.Dr.Hamdullah Çuvalcı,Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı Esra Zincirkıran Aydın, Tanıtım Genel Müdür Yardımcısı Onur Gözet, İl protokolü ve diğer ilgililer katıldı.  
IMG_4321

Toplantıda;  turizmin geçmişi, mevcut durumu, geleceği, sektör sorunlarının belirlenmesi, ortak akıl çözüm önerilerinin belirlenmesi ve diğer ilgili konulara ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu. 

Turizmin her açıdan geliştirilmesi için hep birlikte gayret göstermeleri gerektiğini ifade eden Vali Yıldırım “Önemli olan Trabzon’umuza faydalı olabilmek. Şehrimizin turizm hareketliliğini artırabilmek ve bu sayede tüm dünyada tanınan bir Trabzon elde etmektir. Trabzon turizmine yön vermek için çalışmaları ve fikri olan tüm sektörleri zaman zaman bu tarz toplantılara davet edeceğiz. Bugün burada sektörün bazı temsilcileri turizm konusunda beklentilerini, fikirlerini ve şikâyetlerini bizlerle paylaşacaklar. Bizler de turizm konusundaki şikâyetlerini nasıl ortadan kaldırabiliriz kısmını burada hep birlikte tartışıp, değerlendirip bir karara bağlayacağız. Söylediğimiz gibi tüm gayemiz ülkemizin ve Trabzon’umuzun turizmini geliştirmektir. Katılımlarından dolayı herkese teşekkür ediyorum.” dedi.
 IMG_4322-1
İl Kültür ve Turizm Müdürü Tamer Erdoğan’ın, ilimizin turizm alanlarıyla ilgili sunumu ile devam eden toplantıda; sektör temsilcileri ve turizm dernekleri ile istişarelerde bulunulurken geride kalan turizm sezonu değerlendirildi. Sorun ve avantajlar ele alındı. Önümüzdeki sezonun stratejileri üzerinde değerlendirmeler yapıldı.

IMG_4323-1IMG_4326-1IMG_4325-1IMG_4324-1IMG_4328

Editör: Muharrem Altıntaş