TTSO Nisan ayı meclis toplantısı yapıldı TTSO Nisan ayı meclis toplantısı yapıldı

Çelebi toplantıda Trabzon Model Fabrika için önerilen iki yer hakkında bilgi verdi. Bakanlık uzmanlarından oluşan heyetin önümüzdeki günlerde Trabzon'a gelerek ilgili kurum temsilcileri ile bir toplantı yapacağı ve önerilen yerleri inceleyeceği belirtildi.

I M G 7248

Çevrimiçi olarak gerçekleştirilen Model Fabrikalar Genel Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısına Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Stratejik Araştırmalar ve Verimlilik Genel Müdürü Abdullah Başar, Verimlilik Uygulamaları Daire Başkanı Dr. Yücel Özkara, TTSO Başkanı Erkut Çelebi, Türkiye'deki model fabrika direktörleri ve paydaş kurum temsilcileri katıldı.

TTSO Başkanı Erkut Çelebi, toplantıda yaptığı konuşmada, Trabzon'da model fabrika kurulumu için önerilen iki yer hakkında bilgi verdi. Başkan Çelebi, toplantıda önerilen yerlerin uygunluğunun tespit edilerek bir çalışma yapılmasının kararlaştırıldığını, bakanlık uzmanlarından oluşan bir heyetin önümüzdeki günlerde Trabzon'a gelerek paydaş kurum temsilcileriyle bir toplantı yapacağını ve önerilen yerleri sahada  inceleyeceğini vurguladı.

Editör: Haber Merkezi