Trabzon dikkat! Yarın O ilçe ve mahallerde elektrik olmayacak

Trabzon'un çeşitli ilçe ve mahallelerinde, 25 Mart 2024 Pazartesi günü planlı elektrik kesintileri yaşanacak. Kesintiler, belirlenen saat aralıklarında gerçekleşecek.

ORTAHİSAR

Ortahisar'ın birçok mahallesinde elektrik kesintisi uygulanacak. Kesintiden etkilenecek mahalleler; 1 nolu Beşirli, 2 nolu Beşirli, Üniversite, Kalkınma, Kavala, Dolaylı, Çilekli, Pelitli, Çimenli, 1 nolu Bostancı, Yalıncak ve Bulak mahalleleridir. Elektrik kesintisi sabah 09.00'da başlayıp öğleden sonra 15:30'da sona erecek.

Başkan Kaya: “Eksikleri gidererek, kentimizi turizm sezonuna hazır hale getireceğiz” Başkan Kaya: “Eksikleri gidererek, kentimizi turizm sezonuna hazır hale getireceğiz”


ÇAYKARA

Çaykara'daki Uzungöl, Yaylaönü, Şekersu, Çayıroba, Derindere, Arpaözü ve Demirkapı mahallelerinde kesinti yaşanacak. Kesinti sabah 09.00 itibarıyla başlayacak ve öğle saat 13:00'te son bulacak.

ARSİN

Arsin ilçesindeki Elmaalan, Yalı, Cudibey, Nuroğlu, Güneyce ve Yeşiltepe mahallelerinde elektrik kesintisi gerçekleşecek. Bu mahallelerde elektrik, sabah 09.00'da kesilecek ve öğleden sonra 15:00'te tekrar verilecek.

AKÇAABAT

Akçaabat'ın Mersin Mahallesi'nde ise kesinti programı öğle saatlerinde başlayacak. Buradaki kesinti 13.00'da başlayıp, bir saat sürecek ve 14:00'da sona erecek.

Editör: Haber Merkezi