İTrabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü’nde gerçekleşen toplantıya Trabzon Arsin OSB BaşkanıDursun Ali Sakarya, Başkanvekili Ali Baştürk, Yönetim Kurulu Üyelerinden İbrahim Yazıcı ve Dilruba Mete Öztürk, Bölge Müdürü Hakkı Yazıcı, KOSGEB Trabzon İl Müdürü Dr. M. Mustafa Kurt, KOSGEB Kobi Uzmanları Emirhan Emir ve Kürşat Mazlum ile Bölge sanayicileri katıldı. 

Başkan Dursun Ali Sakarya toplantıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, Küçük ve orta ölçekli işletmelerin yeşil dönüşümünü verimli bir şekilde gerçekleştirmelerine katkı sağlamak amacıyla KOSGEB’in başlattığı "Yeşil Sanayi Destek Programı" hakkında bilgi almak üzere bir araya geldik. Başvuru süreçleri ve diğer tüm konular hakkında bizleri bilgilendiren tüm KOSGEB yetkililerine teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

TTSO Üyesi Firmalar Cezayir Turizm Acenteleri ile ikili iş görüşmeleri gerçekleştirdi TTSO Üyesi Firmalar Cezayir Turizm Acenteleri ile ikili iş görüşmeleri gerçekleştirdi

KOSGEB Trabzon Müdürü Dr. M. Mustafa Kurt ise, “Bir yıl süreyle başvuruları alacağımız “Yeşil Sanayi Destek Programı” kapsamında “Sanayi KOBİ’lerinin Güneş Enerjisi Yatırımlarının Desteklenmesi” ve “Sanayide Temiz ve Döngüsel Ekonomi” başlıklı iki proje çağrısı hazırladık. Dünya Bankası ile birlikte çalıştığımız ve KOSGEB tarafından yürütülecek olan bu projede 250 Milyon Dolarlık bütçe küçük ve orta ölçekli işletmelerin kullanımına aktarılacak. Bu programın bölgemiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi