Başkan Genç Söz Vermişti; Trabzon'da çağrı merkezi krizi çözüldü! 350 çalışana müjde! Başkan Genç Söz Vermişti; Trabzon'da çağrı merkezi krizi çözüldü! 350 çalışana müjde!

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, yerel seçimlere yönelik kent uzlaşısının hedefinin bütün kapıların DEM Parti’ye açmak olduğunu söyledi.
DUYGUSAL BAĞLARI ÇOK KUVVETLİ
Çebi yaptığı açıklamada Cumhuriyet Halk Partisi’nin genel seçimlerde HDP/DEM Parti ile yaptığı işbirliğini yerel seçimlerde de sürdürdüğünü söyleyerek “Bugün başta İstanbul’da olmak üzere ülkemizin birçok seçim bölgesinde CHP ile DEM Parti arasında işbirliği, seçim ittifakı yapıldı. 
İSTANBUL’DA AÇIKTAN İŞBİRLİĞİ
Özelikle İstanbul’da bu iş birliği açıktan açığa sürdürülüyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, DEM’lilerle olan duygusal bağını birinci öncelik haline getirdi, DEM’lileri üzmemek, incitmemek için çok büyük gayret gösteriyor.” dedi.
MİLLETİMİZİN DUYGULARINA TERCÜMAN OLDU
CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal’ın  "Seçildiğimde Afyonkarahisar Belediyesi'nin kapıları DEM Parti hariç her siyasi partiye açık olacak" ifadesinin ardından yaşananları hatırlatarak sözlerini sürdüren Çebi, “Belediye Başkan adayları aziz milletimizin duygularına tercüman olarak DEM’e karşı tepkisini gösterdi. 
BAŞKAN ADAYLARININ AFOROZ ETTİLER
DEM ile duygusal bağına zarar gelir endişesiyle partisinin Belediye Başkan Adayına ilk tepkiyi İBB Başkanı verdi, kendisine başka bir parti veya iş bulsun, dedi. Aforoz etti. Terörist Selahattin Demirtaş’a selam göndererek koltuğuna oturan Genel Başkanları ortada bir sürçilisan var, kapımız ardına kadar açıktır, diyerek DEM’e kapıları sonuna kadar açtı.” 
KAPILAR KANDİL’E ÇIKAR
İlçe Başkanı Çebi sözlerini şu şekilde tamamladı: “Sırtını Kandil’e dayayan HDP/DEM Parti’nin bir kapısı PKK’ya bir diğer kapısı ise PYD’ye açılır. Bugün DEM Parti’ye kapılarını sonuna kadar açanlar yarın da çıkarları doğrultusunda açtıklarını kapının anahtarını teslim ederler. Talimat üzerine kurulan bu çıkar birlikteliğini aziz milletimiz 31 Mart’ta sona erdirecektir.”

Editör: Haber Merkezi