AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Meryem Sürmen, “Trabzon Milletvekili adayı gösterilmem benim için son derece önemli, inşallah 14 Mayıs’ta vatandaşımızın teveccühü ile de milletvekili olarak Trabzonlu hemşehrilerimi mecliste temsil edeceğiz. Trabzon vekili olmak benim için onur ve şereftir” dedi.


Seçim çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürdüklerini belirten Sürmen, “Avrasya Pazar Esnafı, Ortahisar Kadınlar Pazarı, Maraş Caddesi Esnafı, Akçaabat Hamam Çimeni Çarşısında esnaf ve hemşehrilerimizle hasbihal ettik. Daha sonra ise Akçaabat’ta gençlerimizle iftarımızı açtık” dedi.


Sayın Bakanımız Adil Karaismailoğlu’nun liderliğinde tüm aday adaylarının, teşkilatın sahada olduğunu ifade eden Sürmen, “Sabahın ilk saatlerinde sahaya iniyoruz, gece yarınlarına kadar yorulmak nedir bilmeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ziyaretlerimizde vatandaşlarımızın, gençlerimizin yoğun ilgisi ile karşılaşıyoruz, bu da bizi son derece memnun ediyor, çalışma azmimizi artırıyor. Allah’ın izniyle 14 Mayıs’ta Trabzon’dan çok güçlü bir ses vereceğiz, bu zorlu süreçte, Cumhurbaşkanımızın omzundaki ağır bir yük var. Ben hemşerilerime inanıyor ve güveniyorum, liderimizin bu ağır yükünü hafifleteceğiz inşallah” diye konuştu.
Bugüne kadar sahayı hiç boş bırakmadıklarını ifade eden Meryem Sürmen, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Trabzon Kadın Kolları Başkanı, yönetimi ve teşkilatlarımızla hep arazide olduk. Sahayı hiç boş bırakmadık, Trabzon’u ilçelerini, mahallelerini sokaklarını, karış karış gezdik. Şimdi de milletvekili adayı olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugüne kadar Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Gençlik Meclisi yönetiminde görev aldım, AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları yönetim kurulu üyeliği, Siyasi ve Hukuk İşleri Birim Başkanı, AK Parti Trabzon İl yönetim kurulu üyeliği, Kadın Kolları Başkanlığı görevlerinde bulundum. Geldiğimiz noktada Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Trabzon Milletvekili adayı olarak gösterildim, bu davaya gönül veren, bu davanın bir neferi olarak, sıralama bizim için asla önemli değil, Trabzon’da 6 Milletvekilinin de altısına talibiz. Trabzon Milletvekili adayı gösterilmem benim için son derece önemli, inşallah 14 Mayısta vatandaşımızın teveccühü ile de milletvekili olarak vatandaşlarımızı mecliste temsil edeceğiz. Trabzon vekili olmak benim için onur ve şereftir”
Dün Ortahisar İlçesinde esnaf ziyaretinde bulan Sürmen, bugün de seçim çalışmalarını Akçaabat İlçesinde sürdürecek.