Fındıklı halkıyla birlikte bugün Sürmene'ye fındık toplamaya giden Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Çervatoğlu, "Topladığımız fındıkların satışından elde ettiğimiz gelirlerle çocuklarımıza, öğrencilerimize burs vermek için yapıyoruz. Bunun devamı olacak... Bütün kötülüklere karşı iyilik bulaşıcıdır diyoruz. Çocuklarımız, gençlerimizin geleceği için bu imece usulünü daha fazla büyüteceğiz" dedi.

IMG_6861

Aslen Sürmeneli olan Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Sürmene'deki fındık bahçesinin bu yılki gelirini, öğrencilere burs sağlamak isteyen Rize Fındıklı Belediyesi'ne bağışladı. 
IMG_6860

Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu, Özyiğit Ailesi'ne ait Sürmene'deki fındık bahçesine Fındıklı halkı ve Trabzon'dan dayanışma gösteren yurttaşlarla birlikte giderek imece usulü fındığı toplamaya başladı. Fındık imecesine , CHP Rize Milletvekili Tahsin Ocaklı, CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, önceki dönem CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya ,CHP Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman da katılarak destek verdi.  
CHP Milletvekili Sibel Suiçmez yaptığı açıklamada ;

IMG_6857

GENÇLERİN EĞİTİM BURSU İÇİN SÜRMENEDEYİZ!

Fındıklı Belediye Başkanımız Ercüment Ş. Çervatoğlu ve Rize Milletvekilimiz Tahsin Ocaklı, Sürmene İlçe Başkanımız Ali Karaalioğlu ile birlikte Trabzonlu hemşehrimiz, Mersin/Yenişehir Belediye Başkanımız Abdullah Özyiğit’in aile fındık bahçelerinde; toplanılacak fındığın geliri öğrencilere burs olarak verilmek üzere bağışladığı fındık toplama etkinliği için Sürmene’deyiz.

Etkinlik için Fındıklı Belediye Başkanımızın önderliğinde, Fındıklıdan gelen 100 civarındaki gönüllü ile birlikte fındık topluyoruz.
Dayanışmanın gücünü burada görüyoruz.
Emeği dayanışmayla işlediğimizde geleceğimizi inşa etmeye devam edeceğiz.

Abdullah Başkanıma, Ercüment Başkanıma etkinliğe önderlik ettikleri için, Tahsin vekilime, Sürmene İlçe Başkanıma, Ortahisar İlçe Başkanıma ve tüm gönüllülerimize dayanışmaya verdikleri katkı nedeniyle sevgilerimi sunuyorum. 
Yaşasın dayanışma ruhu !

IMG_6858IMG_6859

Editör: Muharrem Altıntaş