Başkan Kaya, Trabzon’a İstihdam Ofisi kazandırıyor Başkan Kaya, Trabzon’a İstihdam Ofisi kazandırıyor

SONUNA KADAR
SENİNLEYİZ BAŞKANIM

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın gerçekleştirdiği ziyaretlerde destek görmeye devam ediyor. Aydın; Dd995D02 7F6B 4067 A12F 382D9Fe71Dedinde de hemşehrilerinden büyük destek gördü. Mahalleliler, “Bizden şüphen olmasın Başkanım, sandıkta seni yalnız bırakmayacağız, sonuna kadar yanındayız. Bundan önceki seçimlerde olduğu gibi yine rekor oyla AK Parti’nin destekçisi olacağız.” ifadelerini kullandı.

A7E3262B Cb03 4056 A54B 9D76B7A29Edb

DOKUNMADIK GÖNÜL 
BIRAKMAYACAĞIZ

Aydın yaptığı açıklamada, “Adaylığımız açıklandığı günden itibaren Ortahisar ilçemizi mahalle mahalle, sokak dolaşıyoruz ve vatandaşlarımızla bir araya gelip hasbihal ediyoruz. Dokunmadık gönül bırakmamaya çalışıyoruz. Bu ziyaretlerimde şehirde yıllardır birlikte yaşadığım insanlarla görüşmenin keyfini çıkartıyorum. Hemşehrilerimden gördüğüm destek sözleri, beni 31 Mart zaferinin ardından geleceğimiz görev için heyecanlandırıyor.” dedi.

D84Ad98B C7Ef 4764 A441 65Be051Eee28

TÜM MAHALLELERDE
İZİMİZ VAR

Tüm mahallelerde izinin olduğunu belirten Aydın, “31 Mart seçimine kadar halkımızdan oy istiyorum. 31 Mart’tan sonra da hemşehrilerimle birlikte yeniden buluşup çay içeceğimizin sözünü veriyorum. Mesleğim ve üstlenmiş olduğum görevlerle Trabzon’un her mahallesinde, her sokağında izi olmuş birisiyim. Geçmişte yapmış olduğumuz işlerle hemşehrilerimin gönlünde bir yer edindik. Bu beni çok mutlu ediyor.” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi