Trabzon’da yapılan açılışa Çinli Elektrikli Otomobil markası Skywell’in CEO’su da katılması dikkat çekti.

IMG_2878

Türkiye’de Temmuz ayı itibari ile Ulu Motor Distribütörlüğünde satışı gerçekleşen Skywell ve Leap Elektrikli Otomobil Markalarının 16. Bayisi, Elektron Otomotiv Trabzon’da hizmet vermeye başladı. 
IMG_2862

Kaymaklı Mahallesi, Anadolu Bulvarında Şamil Şanlı, Ali Bayram, Adnan Bayram, Ahmet Çelik tarafından kurulan Elektron Otomotiv’in açılışı bugün törenle yapıldı. 

IMG_2871
SKYWELL’İN CEO’SU DA KATILDI
Açılışa; Çinli Elektrikli Otomobil Üreticisi Skywell’in CEO’su Wu Longba , İş Geliştirme Müdürü Leon Zhu, Avrupa Direktörü Chen Quanrong, AK Parti Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın,Ak Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi ile Ulu Motor Genel Müdürü Mahmut Ulubaş, Elektron Otomotiv ortakları ile vatandaşlar katıldı. 
IMG_2885

YALNIZCI OTOMOBİL TANITMANIN ÖTESİNE GEÇİYORUZ
Açılışta ilk olarak Skywell’in Türkiye Distribitörü Ulu Motor Genel Müdürü Mahmut Ulubaş konuşma yaptı.  Bugüne kadar otomotiv sektöründe birçok seçkin markanın temsilciliğini üstlenen Ulu Motor’un Skywell markası ile Türkiye’de bambaşka bir ekosistemi oluşturmayı amaçladığını vurgulayan Ulu Motor Genel Müdürü Mahmut Ulubaş, “Yeni markamız ile yalnızca bir otomobili tanıtmanın çok ötesine geçiyoruz.

IMG_2883

Mobilite çözümlerimiz, distribütörlük ve teknoloji ortaklığımız konusunda olduğu kadar, satış sonrasında verdiğimiz kusursuz, kendine özgü yeniliklerimizle Trabzon pazarına farklı bir hizmet anlayışı getiriyoruz. Bu sayede geleceğin teknolojilerine sahip bir elektrikli araç satmanın çok ötesine geçerek, biz bir mobilite ekosistemi kuruyoruz” dedi. 
IMG_2897

ÇİN’İN İKİ ÖNEMLİ MARKASI
AK Parti Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın ise "Çok kıymetli dostlar, hepiniz hoş geldiniz. Çin'in önemli iki markasını Trabzon'a kazandıran Ulu Motor şirketine teşekkür ediyorum. Zaman içerisinde elektrikli araçların daha fazla hayatımızda yer alacağını düşünüyorum. Şu an belki şarj istasyonları konusunda eksiklerimiz olabilir, ancak ileriki zamanlarda atılan adımlarla bu sorunun da önüne geçeceğimize inanıyorum” diye konuştu. 
IMG_2908

Konuşmaların ardından Elektron Otomotiv’in açılışı katılımcılarla beraber yapıldı. Açılışın ardından bayide bulunan araçlar da görücüye çıktı. 
Araçlar açılışa katılanlar tarafından büyük bir ilgiyle incelendi. Açılışta en büyük ilgiyi gören araç ise Skywell’in 642 Km menzilli 1655 TL ‘lik tamamen elektrikli SUV aracı çekti.

IMG_2918

IMG_28737F68E707-FBD9-49E7-8609-9F90431047E7IMG_2899IMG_2902IMG_2851IMG_2893IMG_2856IMG_2853

Editör: Muharrem Altıntaş